Bridge på Askov. Brug en uge med kompetente instruktører og andre bridge entusiaster.

Askov Højskole

Oplev en uge fyldt med dybdegående læring og spændende spil på vores eksklusive kursus, "Bridge på Askov". Med de erfarne instruktører og topspillere Jacob Rønn, Knut Blakset og H.C. Nielsen, får du adgang til en ekspertise i verdensklasse. Fra det naturlige grundsystem til avancerede modspil, vil vores undervisningsmetoder kombinere teori og praksis, så du får mest muligt ud af din tid med os.

Vi lægger vægt på interaktiv læring og hands-on spil, så du kan omsætte dine nye færdigheder direkte. Og selvom fokus er på bridge, glemmer vi ikke det sjove! Du vil også blive forkælet med kulturelle oplevelser, fællessang og spændende foredrag, der beriger din højskoleoplevelse.

Læs mere her.

Emner for dette kursus

Idræt Sport og Gymnastik
Bridge

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 25.08.2024
Slutdato 31.08.2024

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset
10664
Bridge på Askov. Brug en uge med kompetente instruktører og andre bridge entusiaster.
Idræt Sport og Gymnastik
Bridge
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2024-08-25
25-08-2024
2024-08-31
31-08-2024
Ledige pladser
Emnekurser
Sønderjylland
Askov Højskole
Oplev en uge fyldt med dybdegående læring og spændende spil på vores eksklusive kursus, "Bridge på Askov". Med de erfarne instruktører og topspillere Jacob Rønn, Knut Blakset og H.C. Nielsen, får du adgang til en ekspertise i verdensklasse. Fra det naturlige grundsystem til avancerede modspil, vil vores undervisningsmetoder kombinere teori og praksis, så du får mest muligt ud af din tid med os. Vi lægger vægt på interaktiv læring og hands-on spil, så du kan omsætte dine nye færdigheder direkte. Og selvom fokus er på bridge, glemmer vi ikke det sjove! Du vil også blive forkælet med kulturelle oplevelser, fællessang og spændende foredrag, der beriger din højskoleoplevelse. Læs mere her.
Maltvej 1, 6600 Vejen
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/10664
https://askov-hojskole.dk/ugekursus/
5
http://www.askov-hojskole.dk
Bred almen højskole