Japansk håndværk - Shibori, Kurinuki, Kintsugi, Gyotaku og Sashiko

Nørgaards Højskole

På dette kursus bliver du introduceret til fem former for håndarbejde, som alle er oppe i tiden:  Shibori, Kurinuki, Kintsugi, Gyotaku og Sashiko. Japan har altid haft en lang og stærk tradition for kunsthåndværk, som er kendetegnet ved høj kvalitet og godt håndværk. Selv i dag er japansk design og æstetik eftertragtet verden over.

Kom på opdagelse i det japanske håndværk. Vi arbejder med eksisterende materialer, tekstiler og genstande og giver dem nyt liv. Det er moderne og helt nødvendigt at genbruge og forlænge levetiden på de ting, vi omgiver os med. Her får du mulighed for at afprøve fem forskellige teknikker. Du bliver ikke ekspert, men du får lejlighed til at snuse til teknikkerne.

Emner for dette kursus


Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 03.11.2024
Slutdato 09.11.2024

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Ledige pladser

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset
11601
Japansk håndværk - Shibori, Kurinuki, Kintsugi, Gyotaku og Sashiko
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2024-11-03
03-11-2024
2024-11-09
09-11-2024
Ledige pladser
Emnekurser
Østjylland
Nørgaards Højskole
På dette kursus bliver du introduceret til fem former for håndarbejde, som alle er oppe i tiden:  Shibori, Kurinuki, Kintsugi, Gyotaku og Sashiko. Japan har altid haft en lang og stærk tradition for kunsthåndværk, som er kendetegnet ved høj kvalitet og godt håndværk. Selv i dag er japansk design og æstetik eftertragtet verden over. Kom på opdagelse i det japanske håndværk. Vi arbejder med eksisterende materialer, tekstiler og genstande og giver dem nyt liv. Det er moderne og helt nødvendigt at genbruge og forlænge levetiden på de ting, vi omgiver os med. Her får du mulighed for at afprøve fem forskellige teknikker. Du bliver ikke ekspert, men du får lejlighed til at snuse til teknikkerne.
Vestre Ringvej 9, 8850 Bjerringbro
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/11601
http://nrgaard.dk/nrgaard/kortekurser/tilmelding/index.html
52
http://nrgaard.dk
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Nørgaards Højskole
Vestre Ringvej 9
8850 Bjerringbro

Telefon: 86 68 23 00
adm@nrgaard.dk
Forstander: Karen Friis