Naturens spisekammer
Gram Højskole
Vi dykker vi ned i de gamle køkken tekniker for at sætte et pift i hverdagens mad. Der skal arbejdes med forbening og konservering af fødevare, som vi blandt andet selv finder i naturen. Vi kaster et blik på naturen i Gram skov, hvor vi vil fordybe os i den og i sammenspil med naturen, vil vi sanke vilde planter.
Der vil komme gode fifs til hverdagens madlavning for at evt. gøre den mere spændende og lettere. Gode råd til hvordan maden stadig kan være god, de dage hvor tiden presser på.
Derudover vil der være morgensamlinger, foredrag, sang, udflugter og alt det som indebærer at være på højskole. Du får den fulde oplevelse af at være på føjskole og bliver en del af fællesskabet.
Læs mere her

Emner for dette kursus
Humanistiske fag og Sprog •
Historie
•
Kulturhistorie
•
Lokalhistorie
•
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet •
Madlavning
•
Sundhed
•
Naturen og Naturvidenskab •
Naturen
•
Musik Teater og dans •
Sang
•
