Smag på Europa - fra jord til bord. Hvad vil vi med den Europæiske jord? (Sommerhøjskole)
Suhrs Højskole
Hvad vil vi med den Europæiske jord? Der er kamp om landbrugsjorden og afgrøderne i takt med at klima- og biodiversitetskrisen tager til. Vi inviterer til foredrag og debat om EU’s grønne politik med fokus på landbrug, afgrøder og mad.
Vi bliver klogere på, om EU redder planeten og så tager vi på lokalt gårdbesøg en hel dag og ser hvordan vi kan dyrke jorden mere bæredygtigt i fremtiden. Og ikke mindst - så spiser vi os igennem udvalgte og vidunderlige europæiske retter hele ugen lavet af Suhrs køkken.
Kursusleder: Rasmus Willig, forstander på Suhrs og forperson for Andelsgaarde.
Kurset er i samarbejde med DEO.
*Med forbehold for ændringer.
Læs mere her
Emner for dette kursus
Naturen og Naturvidenskab •
Biologi
•
Bæredygtighed og økologi
•
Natur og Miljø
•
Medier Samfund Politik Rejser •
Europa
•
Globalisering
•
Innovation
•
Internationale forhold
•
Politik
•
Samfund
•
Samfundsfag
•
Sociologi
•
Økonomi
•
