Bliv frivillig på Folkemødet

Som frivillig for Højskolerne på Folkemødet kan du både beskæftige dig med kommunikation, debat og praktiske gøremål. Du bliver en del af et fællesskab og bliver en bedre formidler eller debattør.

Hvem kan blive frivillig?

Alle nuværende og tidligere højskoleelever kan blive frivillig for Højskolerne. Vigtigst er, at du brænder for højskolerne, har interesse for politik og gerne vil bruge minimum en dag på dine opgaver.

Hvad får du?

• Du bliver en del af et fællesskab af højskoleelever.
  • Du får viden om aktuelle politiske emner.
  • Du får adgang til en stor gruppe af indflydelsesrige personer og udvider dit netværk.
  • Du kan blive coachet i sociale medier.
  • Du kan blive klædt på som debattør og meningsdanner.
  • Du får en særlig frivillig-honorering i form af en eller flere "forplejningsbilletter" til mad og drikke under Folkemødet afhængig af opgavens omfang. Højskoleelever, som får betalt kost via højskolen, kan vælge at anvende billetterne til drikkevarer.

Fælles møder for alle frivillige

Fællesmøde onsdag aften d. 15. juni  i Højskolernes Folkekøkken i Allinge på Bornholm. Morgenmad og briefing i din gruppe hver dag under Folkemødet - eller efter nærmere aftale.

Vi mangler...

Vi mangler ikke flere frivillige pt. Du kan skrive til Mette Skov Hansen, hvis du vil på venteliste.

Eksempeler på frivilliges arbejde med kommunikation på Folkemødet:

Yderligere spørgsmål

For yderligere information om Højskolerne på Folkemødet, kontakt:

Jakob Bonde Rasmussen, projektleder

Jakob Bonde Rasmussen