Folkemødet

Højskolerne har i mange år deltaget i Folkemødet på Bornholm sammen med 700 andre arrangører og 100.000 deltagere.

Folkemødet 2024

Glæd dig til en god samtale i Højskolernes Telt og oplev de mange debatter og fester i teltet.

Se program for 2024

Tag med Højskolerne på Folkemødet

Er du nuværende eller tidligere højskoleelev under 30 år, kan du tilmelde dig bustransport og Ungecamp via Ung Agenda, som nu samler alle unge i en fælles ungecamp i centrum af Allinge.

Tilmelding til pakkerejse (transport og højskolecamp) for højskoleelever via Ung Agenda

Tilmelding kun til camp (egen transport)

Vil du være frivillig for Højskolerne? Så læs mere og tilmeld dig her

Program

Højskolerne inviterer til et væld af arrangementer på Folkemødet. Højskolernes arrangementer foregår i Højskolernes Telt, B8, med mindre andet er angivet.

Find programmet her.

Om Folkemødet

Folkemødet blev afholdt første gang i 2011. Med inspiration fra den svenske politikfestival Almedalsvecken, etablerede Bornholms Regionskommune i samarbejde med daværende indenrigs- og sundhedsminister Bertel Haarder Danmarks egen politikfestival. Siden da, har der hvert år været Folkemøde på Bornholm i juni måned.

Højskolernes Telt og Skybar

Oplev Folkemødets mest folkelige telt og område drevet af Folkehøjskolernes Forening og 12 højskoler samt dedikerede samarbejdspartnere. Vores program er en levende mosaik af morgensang, samtalesaloner, tankevækkende debatter og interaktive events samt koncerter, DJ-battles og uforglemmelige fester. Fra morgenkaffe til nattefest – vi har magien klar fra kl. 9 til 01 hver dag under Folkemødet. Tag del i fællesskabet, lad dig rive med, og skab minder for livet i hjertet af Folkemødet.