Folkemødet

Højskolerne har i mange år deltaget i Folkemødet på Bornholm sammen med 700 andre arrangører og 100.000 deltagere.

Folkemødet 2021

I år indbyder vi til debat og fællessang fra tre scener på Folkemødet på Bornholm – og Højskolernes Folkemøde på Hjul slår teltpælene op tre forskellige steder i landet.

Læse mere og se programmet

Om Folkemødet

Folkemødet blev afholdt første gang i 2011. Med inspiration fra den svenske politikfestival Almedalsvecken, etablerede Bornholms Regionskommune i samarbejde med daværende indenrigs- og sundhedsminister Bertel Haarder Danmarks egen politikfestival. Siden da, har der hvert år været Folkemøde på Bornholm i juni måned.

En lang række politikere, journalister og organisationer tager til Folkemødet på Bornholm til inspirerende dage med en enestående blanding af politiske diskussioner og festivalstemning. Med 25.000 besøgende dagligt summer hele Allinge af liv og aktivitet.

Højskolernes Folkekøkken

Højskolernes Folkekøkken har i alle årene været et telt, hvor man kunne regne med at få et godt måltid mad og overvære debatter, koncerter og netværksfester. Sammen med omkring 700 arrangører, bidrager Højskolerne til det store program for Folkemødet. 

Tidligere har Højskolerne bl.a. haft koncerter med DJ Noize, Pede B, Total Hip Replacement, Von Dü, Folkeklubben - og ca. 600 deltagende højskoleelever havde livlige debatter med andre organisationer og politikere, som de ellers kun ser i medierne.