Folkemødet

Højskolerne har i mange år deltaget i Folkemødet på Bornholm sammen med 700 andre arrangører og 100.000 deltagere.

Folkemødet 2022

I 2022 genåbner vi Højskolernes Folkekøkken, som flere savnede i 2021 under det nedskalerede Folkemøde. Glæd dig til en god samtale i teltet over et sundt måltid mad og oplev de mange debatter og fester i teltet.

Er du nuværende eller tidligere højskoleelev under 30 år, så kan du tilmelde dig fælles bustransport og ungecamp her.

Om Folkemødet

Folkemødet blev afholdt første gang i 2011. Med inspiration fra den svenske politikfestival Almedalsvecken, etablerede Bornholms Regionskommune i samarbejde med daværende indenrigs- og sundhedsminister Bertel Haarder Danmarks egen politikfestival. Siden da, har der hvert år været Folkemøde på Bornholm i juni måned.

Højskolernes Folkekøkken

Højskolernes Folkekøkken har i alle årene været et telt, hvor man kunne regne med at få et godt måltid mad og overvære debatter, koncerter og netværksfester. Sammen med omkring 1.000 arrangører, bidrager Højskolerne til det store program for Folkemødet.

Omkring 600 deltagende højskoleelever har hvert år haft livlige debatter med andre organisationer og politikere, som de ellers kun ser i medierne. Og der har været god stemning i teltet med fællesskab og koncerter med fx DJ Noize, Pede B, Total Hip Replacement, Von Dü, Folkeklubben m.fl.