Folkemødet

Højskolerne har i mange år deltaget i Folkemødet på Bornholm sammen med 700 andre arrangører og 100.000 deltagere.

Folkemødet 2023

Glæd dig til en god samtale i Højskolernes Folkekøkken over et sundt måltid mad og oplev de mange debatter og fester i teltet. 

Se program og menu

Tag med Højskolerne på Folkemødet

Er du nuværende eller tidligere højskoleelev under 30 år, kan du tilmelde dig fælles bustransport og Ungecamp.

Gå til tilmeldingen

BEMÆRK: Der er ikke flere pladser i busserne, men du kan skrive dig på venteliste via linket. 

Vil du være frivillig for Højskolerne? Så læs mere og tilmeld dig her

BEMÆRK: Vi mangler ikke flere frivillige, men du kan skrive dig på venteliste via linket.

Program

Højskolerne inviterer til et væld af arrangementer på Folkemødet 2023. Højskolernes arrangementer foregår i Højskolernes Folkekøkken A9, med mindre andet er angivet.

Find programmet her.

Om Folkemødet

Folkemødet blev afholdt første gang i 2011. Med inspiration fra den svenske politikfestival Almedalsvecken, etablerede Bornholms Regionskommune i samarbejde med daværende indenrigs- og sundhedsminister Bertel Haarder Danmarks egen politikfestival. Siden da, har der hvert år været Folkemøde på Bornholm i juni måned.

Højskolernes Folkekøkken

Højskolernes Folkekøkken har i alle årene været et telt, hvor man kunne regne med at få et godt måltid mad og overvære debatter, koncerter og netværksfester. Sammen med omkring 1.000 arrangører, bidrager Højskolerne til det store program for Folkemødet. 

Omkring 700 deltagende højskoleelever har hvert år haft livlige debatter med andre organisationer og politikere, som de ellers kun ser i medierne. Og der har været god stemning i teltet med fællesskab og koncerter med Folkeklubben, DJ Noize/Pede B., VON DÜ, Northern Assembly, Total Hip Replacement, Nelson Can, Bogfinkevej, Katinka, JÆRV, Tue West m.fl.

Skal Højskolerne deltage i din debat på Folkemødet?

Højskolerne er massivt til stede på Folkemødet på Bornholm. Med på øen har vi en række højskolefolk, der gerne stiller op til debatter hos jer - som debattører, ordstyrere, sangværter eller andet.

Læs mere her.