Bliv frivillig på Folkemødet

Som frivillig for Højskolerne på Folkemødet kan du både beskæftige dig med presse, SoMe, debat og praktiske gøremål. Du bliver en del af et fællesskab og bliver en bedre formidler eller debattør.

Hvem kan blive frivillig?

Alle nuværende og tidligere højskoleelever kan blive frivillig for Højskolerne. Vigtigst er, at du brænder for højskolerne, har interesse for politik og gerne vil bruge minimum en dag på dine opgaver.

Hvad får du?

• Du bliver en del af et fællesskab af højskoleelever.
  • Du får viden om aktuelle politiske emner.
  • Du får adgang til en stor gruppe af indflydelsesrige personer og udvider dit netværk.
  • Du kan blive coachet i sociale medier.
  • Du kan blive klædt på som debattør og meningsdanner.
  • Du får en særlig frivillig-honorering i form af en eller flere "forplejningsbilletter" til mad og drikke under Folkemødet afhængig af opgavens omfang. Højskoleelever, som får betalt kost via højskolen, kan vælge at anvende billetterne til drikkevarer.

Opgaver (vælges på tilmeldingen)

ALLE skal deltage i netværksmøder under Folkemødet og briefingmøde/workshop d. 13. juni kl. 12.30-14 (kræver at du er med onsdagsbussen).

1. Kommunikation (15 frivillige)

Er du skarp med ord, og har du lyst til at hjælpe os med at kommunikere Højskolernes budskaber undervejs på Folkemødet? Din opgave er at opsnappe de vigtigste historier og få dem udover rampen via Twitter, Instagram og Facebook.

Din primære opgave vil være at lave interviews, fotografere og producere videoindhold til vores sociale medier. Du har mulighed for at forme opgaverne ud fra din interesser og ideer. Du behøver ikke at have erfaring med udstyr og redigering - der vil altid være hjælp at hente blandt FFD's personale.

Primær referenceperson: Anna Lisbjerg

Arbejdets omfang formuleres i samarbejde med Anna Lisbjerg. Forvent et dagligt redaktionsmøde og sammenlagt 6-8 timers arbejde

Herunder kan du se eksempler på, hvad tidligere frivillige har lavet: