Højskolelever på Folkemødet

Højskoleelever på Folkemødet

Denne side indholder praktisk information til højskoleelever på Folkemødet.

Praktiske oplysninger

Camp & transport

Med Ung Agenda pakkerejser kan du, der er mellem 16 og 30 år komme nemt og billigt til Folkemødet. I Camp Ung Agenda kan du slå dit eget telt op midt i Allinge sammen med tusindvis af andre unge.

Læs om campen

Pakkerejser

Med Ung Agenda pakkerejser får du både transport og overnatning - nemt og billigt.

Læs mere om pakkerejser

Meld dig som frivillig, og bliv en del af maskinrummet

Du kan arbejde med:

  1. SoMe
    I SoMe-teamet får du styrepinden på vores sociale medier og mulighed for at interviewe politikere, folkemødegæster eller udtænke kreative formater til TikTok og reels.

  2. Stage
    Som stage-frivillig er du en del af holdet bag scenen, der får det hele til at glide. Teknik, sceneskift, opsætning til debat eller bands.
    Læs mere om at være frivillig på www.hojskolerne.dk/folkemødefrivillig

Læs mere om at være frivillig

Vil du med i en debat?

Hvis du kunne tænke dig at deltage i en debat, panelsamtale eller workshop, kan du kontakte Højskolerne på msh@ffd.dk eller oprette en profil her.

Facebookgruppe

Sørg for at blive medlem af facebookgruppen ”Højskoleelever på Folkemødet”, hvor der løbende vil komme informationer og opdateringer.

Ungdomshøjen - et sted at mødes

Ungdomshøjen er et lækkert hænge-ud-sted for unge på Folkemødet. Efterskolerne, Friskoleforeningen, DUF og Højskolerne står bag i samarbejde med Folkemødeforeningen.

Morgensang: 

Hver morgen kan du komme til morgensang kl. 9-10 i Højskolernes Telt. Det er en rigtig hyggelig måde at starte dagen på.

Sociale medier - del dine oplevelser

Du kan også bruge #højskole, hvis du vil dele dine folkemødeoplevelser på de sociale medier. Vi er på Twitter, TikTok, Instagram, Snapchat og Facebook. Folkemødets hashtag er #fmdk. 

Vi har brug for din hjælp

Vi håber, at alle vil bære de udleverede T-shirts og tatoveringer som en fælles synlig markering af, at Højskolerne er med på Folkemødet. Det håber vi, I vil være en del af!

Mangler du materialer, eller vil du bytte T-shirt, kan du henvende dig i Højskolernes Telt.

Vigtige programpunkter (opdateres løbende)

Tag din Højskole-T-shirt på og/eller højskoletørklæde og deltag især i følgende events:

  • Onsdag fra kl. 18. Netværksaften i Højskolernes telt.

”Kickstart dit folkemøde”: Alle elever inviteres til en hyggelig aften og fælles start på Folkemødet. (kun adgang for personer med en Folkemøde-Højskole-T-shirt).