Book et oplæg om at gå på højskole

Undervisere og vejledere på ungdomsuddannelser kan booke gratis oplæg om, hvordan det er at gå på højskole.

Book et oplæg

Som underviser eller vejleder på en ungdomsuddannelse har du mulighed for at bestille et gratis oplæg om højskoleophold for at give dine elever et indblik i, hvad højskole er, og hvad man kan få ud af et højskoleophold.

Oplægget varer mellem 30-45 minutter, hvor vi blandt andet vil fortælle om højskolelivet generelt og tale om, hvordan man kan bruge et højskoleophold i sin videre uddannelse.

Hvad får eleverne ud af oplægget?

De færreste elever er sikre på hvilken uddannelse, de skal vælge, når de er færdige med deres ungdomsuddannelse. Du kan hjælpe dem med denne beslutning ved at præsentere dem for højskolerne. For mange er et højskoleophold afklarende i forhold til valg af uddannelse.