Humanistiske fag og sprog

Interesserer du dig for sprog og kan du lide at fordybe dig, så er højskolen et godt sted. Her kan du kombinere din interesse for historie, filosofi og skrivning med andre typer af fag. Du kan udvikle dine evner og få sparring fra andre, der måske ved mere end du selv.

Fokus på humaniora og sprog

Et højskoleophold er et godt alternativ for dig, som har lyst til at fordybe dig i fag og emner uden for det traditionelle uddannelsessystem. Der findes et væld af tilbud inden for historie, kulturformidling, religion, psykologi, litteratur, filosofi, etik med videre. Fagene kan kombineres med andre emner, så du for eksempel både har psykologi og madlavning.

Relevante højskoler

Se højskoler som har fag inden for Humanistiske fag og sprog

Relevante kurser

Se kurser i faggruppen Humanistiske fag og sprog.

 

Vi øver os i at lytte og argumentere for en sag

Sofie, retorik

Mød Frederik, der går på en skrivelinje

Frederik er taget på højskole for at prøve sin interesse for litteratur og skrivning af. Han bliver udfordret og finder rum til at fordybe sig i skriveprocessen. 

Det var et kæmpe selvtillidsboost

Frederik, elev på en skrivelinje

Kom ud af din comfortzone

Det kan være grænseoverskridende at præsentere sit første digt eller filosofiske tanker for andre, men din højskolelærer vil hjælpe til at skabe et trygt rum, hvor I sammen kan udvikle jer. Og det føles faktisk godt at komme ud af sin comfortzone. 

I filmen herunder kan du høre elever fortælle om deres oplevelse med humanistiske fag og sprog på højskolen.

Find højskolekursus

Find andre højskoleophold, der passer til dig. Vælg mellem 70 højskoler og over 200 fag.

Søg kurser