Kunst og kreative fag

Kreativiteten får frit løb på højskolen. Du kan nørde fototeknik og arkitektur, lære nye maleteknikker eller fordybe dig i den kreative proces. Skolens faciliteter vil give dig de bedste rammer for at udfolde dig og lade dine evner gro.

Fokus på håndens og kreativitetens fag

Et højskoleophold er et godt alternativ for dig, der har lyst til at fordybe dig i fag og emner uden for det traditionelle uddannelsessystem. Der er masser af valgmuligheder inden for det kreative område.

Du kan vælge mellem design, tekstil, kunsthåndværk, fotografi, skulptur, installation, kunst, arkitektur, grafik og meget mere. Du kan sammensætte dit skema af masser af kreative fag, og du har også mulighed for at kombinere, så du for eksempel både har kunst og kajak.

Se kurser i Kunst og kreative fag

Se højskoler med fag inden for Kunst og kreative fag

Læreren tager mig seriøst, og jeg får lov til at præge undervisningen

Louise Amalie, maleri

Mød Alice, der har maleri

Alice dyrker sin interesse for kunst på højskolen. Hun nyder at arbejde intensivt med kunsten og fordyber sig i processen. 

Det er virkelig fedt at arbejde så intensivt med noget og fordybe sig

Alice, elev på en kunsthøjskole

Gå i værkstedet, når det passer dig

På højskolen har du adgang til skolens faciliteter 24 timer i døgnet. Hvis du følger de kreative fag betyder det, at du kan nørkle videre med et projekt også i din fritid og på den måde opnå en større fordybelse. Du møder andre kreative mennesker og I kan sammen dykke ned i nye metoder og materialer. 

I filmen herunder kan du få en fornemmelse af stemningen omkring de kreative fag på højskolerne.