Brenderup Højskole

Maxresdefault

Det internationale kulturmøde

Det internationale kulturmøde dækker over mange ting. Vi har elever fra hele verden. Vi tager ud at rejse - både på studietur, som elever på rejselinjen og kortere rejsekursersom elever på korte kurser. Og vi møder verden gennem debat, kunst og musik samt arbejdet med bæredygtighed.

Vores kernefag

Antropologi
International linie (undervisningssprog: engelsk)
Rejser (over 2 uger)
Bæredygtighed og økologi
Friluftsliv
Dansk som 2. sprog
Genbrug
Idræt og sport

Fag og emner

Mod på mangfoldighed
  - Vælg mellem mere end 47 forskellige fag

På Brenderup Højskole finder du et bredt udvalg af fag. Vi giver dig mulighed for at vælge mange emner inden for en bestemt faggruppe eller du har mulighed for at vælge bredt mellem fagene - helt efter dine ønsker.

Fordyb dig eller prøv noget nyt! Du sammensætter selv dit skema.

Vi opdeler vores mere end 47 forskellige fag i følgende faggrupper:

Om de korte ophold

Vi har korte kurser i alt fra Familiekurser, Yoga, Malekurser, Filtekurser og Rejsekurser til Nepal over Ø-vandringer til Spillemandsmusik & Folkedans og Jule-kurser.

Se oversigt over de korte kurser her

På Brenderup Højskole har vi i bogstaveligste forstand trukket verden ind i huset. Her kan du møde unge fra hele verden. Undervisningen bygger på denne forskellighed eller lighed om du vil. Dit liv, dine interesser set i lyset af andres øjne. Det rykker ved dine fordomme og giver dig et nyt perspektiv og personlige kompetencer, der følger dig resten af livet.

Vi vil glæde os til at møde dig. Du er velkommen til at komme på besøg

Du kan læse mange flere praktiske oplysninger her

• Gynge med msk ffd
  • H%c3%b8jskolebygninger ffd