Den Internationale Højskole

Den Internationale Højskole (International People's College) er et sted i Helsingør/Danmark, hvor kulturer mødes. Vi har elever fra hele verden! Du lærer andre kulturer at kende indefra, får en viden, der er brugbar internationalt og ift. til at kende dig selv. Vi underviser i kreative og akademiske fag med et globalt fokus.

Maxresdefault

Et møde med veden

Som dansker på Den Internationale Højskole får du udfordret dine danske normer og sat spørgsmålstegn ved, hvordan du lever dit liv. Måske er det i virkeligheden lækkert med suppe til morgenmad, som de gør det i Kina? Og føler man sig mere fri, når man går i kilt? På Den Internationale Højskole får du indsigt i alverdens måder at leve på og kan lade dig inspirere. Du vælger selv, hvordan du vil leve, og hvilke spilleregler du vil følge - det er dit liv!

På Den Internationale Højskole får du mulighed for at teste dig selv i et møde med verden, samtidig med at du bliver udfordret i de fag, du bedst kan lide. Du optimerer din internationale profil, der mere end nogensinde før efterspørges på videregående uddannelser og arbejdsmarkedet. Du lærer verden at kende indefra og får en viden, der ikke bare er brugbar i en global kontekst, men som også er uundværlig i forhold til at kende dig selv!

Læs hvad tidligere elever siger om deres ophold

Vores kernefag

Demokrati
Internationale forhold
Iværksætter
Projektledelse
Samfund
Kulturformidling
Natur og Miljø
Vedvarende energi

Fag og emner

Vi har ikke linjer og hovedfag, hvor du automatisk udelukker visse fag fra dit skema på grund af en overordnet uddannelsesretning. På Den Internationale Højskole kan du frit vælge imellem alle fag - for hvem siger, at en guitarist ikke også kan elske drama og filosofi?

På Den Internationale Højskole tilbyder vi alt fra Band Playing til Photography og Sport, men vi har selvsagt især et globalt fokus. Det kommer helt naturligt til udtryk i dagligdagen, som du tilbringer sammen med mennesker fra hele verden, men derudover brænder vi for at give vores elever et indblik i kulturer, globale udfordringer og metoder til potentielt at udvikle verden. Alt på skolen foregår på engelsk, så du vil uden tvivl blive flydende i engelsk i løbet af opholdet. Alt i alt får du en international profil, der er brugbar på din videre færd.

Hvert semester tilbyder vi studieture. Vi har eksempelvis flere gange været i Ghana og hjulpet på en pre-school i det fattige slumkvater med mere end 150 børn. Vi tilbyder også studieture til andre dele af verden.

Et ophold på Den Internationale Højskole lærer dig med andre ord verden at kende - og lærer dig at begå dig i den.

Se filmen 'Subjects and Classes at IPC' her

Den Internationale Højskole ligger i naturskønne omgivelser i Helsingør med få kilometer til havet og Kronborg Slot. Der går direkte tog til København flere gange i timen, og du kan være i storbyen på tre kvarter. På den måde giver beliggenheden mulighed for en hverdag tæt på natur, hvor weekenden derimod nemt kan bruges i København, hvis du har lyst til storbylivet.

Vi elsker at vise skolen og de dejlige undervisere og elever frem, så hvis du overvejer et højskoleophold, vil vi meget gerne invitere dig på besøg. Vi betaler transporten herud, samt en overnatning med frokost, aftens- og morgenmad.

Bestil et besøg - klik her

Se vores hjemmeside ipc.dk for flere oplysninger!!!

Følg os på Instagram (@internationalpeoplescollege) og få et indblik i hverdagen på skolen, eller 'like' vores facebook-side International Peoples' College og tjek anmeldelser ud fra tidligere elever! Du kan også besøge vores youtube kanal her: www.youtube.com

• Ipc valueheart rgb large 449x396
  • Students large 450x321