Djurslands Folkehøjskole

Djurslands Folkehøjskole er en højskole for alle! Vi sætter en ære i at være rummelige og har siden skolen åbnede i 2002 haft rigtig mange vidt forskellige elever på vores kurser - også elever, som er psykisk udviklingshæmmede.

Om skolen

Vi dyrker elevernes ressourcer, giver dem sejre og medgang samtidig med, at vi udfordrer dem til at udnytte deres potentiale maksimalt. Vi arbejder for at skabe en tryg og levende hverdag for vores elever, der kommer fra hele landet.

På Djurslands Folkehøjskole tilbyder vi enestående fysiske, menneskelige og faglige rammer.

Livet på Djurslands Folkehøjskole er naturligvis meget mere end fag og skolegang. Der er altid masser af debat, projekter, sang og hyggeligt samvær med dine nye kammerater. Du får oplevelser og læring der ændrer rutinerne og giver lyst til positive forandringer - hvad enten det handler om sund livsstil, at lære et nyt fag eller komme videre i livet.

Lyder det spændende! Så kom og vær med!

Vores kernefag

Billedkunst
Glas
Keramik og Raku
Cykelture
Friluftsliv
Idræt og sport
Kostomlægning
Psykisk udviklingshæmmede el. syge

Fag og emner

Vi har 3 linjefag som der undervises i 2 dage om ugen:

• Friluftsliv

Resten af ugen sammensætter du af forskellige valgfag:

• Sundhedsfag - Den slanke linje, hvor du lærer om sund livsstil, sund mad, krop og bevægelse og får personlig kost- og træningsvejledning.
  • Værkstedsfag
  • Dans og drama
  • Gourmetmad
  • Motion og bevægelse
  • Madlavning
  • IT i hverdagen
  • Matematik

Du er altid velkommen til at besøge skolen og få en rundvisning.

Ring og aftal nærmere på: 87 52 91 20. Kontakt os pr. tlf. eller gennem vores hjemmeside www.djfh.dk. Du kan altid komme i kontakt med forstander, Heidi Vølcker. Hun svarer meget gerne på alle dine spørgsmål om højskolen.

Kataloger

Hent højskolens kataloger

Katalog lange kurser

Skoletype

Bred almen højskole

Sommerkurser: 3.700 kr pr. uge

Ugepris for ophold under 12 uger: 1.700 kr

Ugepris for ophold fra 12 uger: 1.500 kr

Tilmeldingsgebyr/depositum: 500 kr

Tillæg for enkeltværelse: 500 kr/uge

Omsorgstimer 180 kr/time

Information om elevpladser

Elevpladser: 50

Vi har moderne værelser som er handicapegnede og alle har toilet og bad.

De fleste værelser er dobbeltværelser, men der er også et mindre antal enkeltværelser der kan reserveres mod tillæg.

Rejser

Studietur til udlandet. På hvert af de lange kursusforløb (minimum 12 uger) har vi en studietur til udlandet fx til Spanien, Sverige eller Grækenland

Handicapfaciliteter

Skolen er generelt handicapvenligt indrettet.

En del af værelserne er med handicap-egnede badeværelser.

Skolen tilbyder hjælp til personlig omsorg efter aftale.

Kontakt højskolen

Djurslands Folkehøjskole