Djurslands Folkehøjskole

Djurslands Folkehøjskole er en højskole for alle! Vi sætter en ære i at være rummelige og har siden skolen åbnede i 2002 haft rigtig mange vidt forskellige elever på vores kurser - også elever, som er psykisk udviklingshæmmede.

Om skolen

Vi dyrker elevernes ressourcer, giver dem sejre og medgang samtidig med, at vi udfordrer dem til at udnytte deres potentiale maksimalt. Vi arbejder for at skabe en tryg og levende hverdag for vores elever, der kommer fra hele landet.

På Djurslands Folkehøjskole tilbyder vi enestående fysiske, menneskelige og faglige rammer.

Livet på Djurslands Folkehøjskole er naturligvis meget mere end fag og skolegang. Der er altid masser af debat, projekter, sang og hyggeligt samvær med dine nye kammerater. Du får oplevelser og læring der ændrer rutinerne og giver lyst til positive forandringer - hvad enten det handler om sund livsstil, at lære et nyt fag eller komme videre i livet.

Lyder det spændende! Så kom og vær med!

Vores kernefag

Billedkunst
Friluftsliv
Naturen
Idræt og sport
Informationsteknologi
Kostomlægning
Krop og psyke
Psykisk udviklingshæmmede el. syge
Teater

Fag og emner

Vi har 3 linjefag som der undervises i 2 dage om ugen:

• Billedkunst
  • Musik og Drama
  • Friluftsliv og bevægelse

Resten af ugen sammensætter du af forskellige valgfag:

• Sundhedsfag - Den slanke linje, hvor du lærer om sund livsstil, sund mad, krop og bevægelse og får personlig kost- og træningsvejledning.
  • Værkstedsfag
  • Gourmetmad
  • Motion og bevægelse
  • Madlavning
  • IT i hverdagen
  • Matematik

Du er altid velkommen til at besøge skolen og få en rundvisning.

Ring og aftal nærmere på: 87 52 91 20. Kontakt os pr. tlf. eller gennem vores hjemmeside www.djfh.dk. Du kan altid komme i kontakt med forstander, Heidi Vølcker. Hun svarer meget gerne på alle dine spørgsmål om højskolen.