Højskolen Mors

Vi er en kulturhøjskole, der bygger på fællesskab, frihed og fordybelse. Vælg mellem Musik, Teater, Scenekunst, Litteratur, Politik, Kulturledelse, Event Management, Musik Produktion, Permakultur, Film Analyse, Genbrugsdesign, Iværksætteri, Skuespil, Filosofi, Skriveværksted, Sang, Music Management, Musik Teori E-musik Verdens Musik og meget mere!

Om skolen

SAMMENSÆT DIG EGET SKEMA!

Vi er en grundtvigsk kulturhøjskole, der bygger på fællesskab, frihed og fordybelse. Vælg mellem fag som Musik, Film, Teater, Scenekunst, Kulturledelse, Permakultur, Event Management, Musik Produktion, Film Analyse, Skuespil, Politik, Filosofi, Skriveværksted, Literatur, Musik Teori, Sang, Elektronisk Musik, Verdens Musik, Kor, Øko Iværksætteri, Bæredygtig Økologi, Genbrugsdesign, Music Management og hvis du ikke kan vælge, giver vi dig muligheden for at kombinere mange fag.  

Her er hjemligt, højt til loftet og med noget af Danmarks smukkeste natur lige uden for døren. På højskolen kan du blive inspireret, få gode samtaler og få opladet livsbatterierne. Her kan du møde nye mennesker, blive udfordret og være skabende.  

Du kan glæde dig til god mad og en dukkert i vores varmtvandsbassin. Vores udendørs arealer strækker sig over 7 hektar jord med den smukkeste natur, hvor vi har egen svævebane, fodboldbane og indendørs aktivitetshal. Limfjorden ligger i baghaven og inviterer til vandsport, strandtur og meget mere.

Højskolen arbejder aktivt med bæredygtighed og økologi.


Vores kernefag

Bæredygtighed og økologi
Elektronisk musik
Musik
Rytmisk musik
Teater
Film
Iværksætter
Politik
Projektledelse
Filosofi

Fag og emner


Praktiske informationer

Du bliver indlogeret på ene-, dobbelt eller tre-personersværelse på enten ”Bjerget”, ”Bakken” eller ”Dalen” – som er vores 3 beboelsesfløje. Der er køkken og stor rummelig opholdstue i hver beboelsesfløj, og alle værelser er indrettet med boxmadrasser, skrivebord og tøjskabe. Vores bad- og toiletfaciliteter er nyrenoverede i alle tre fløje. De er placeret, så der er let adgang fra værelset. Badeværelserne har alle seperat toilet og man deler badeværelse med maks. 5 personer.

Beboelsesfløjene er hyggeligt indrettet i sommerhus/højskolestil med den skønneske natur lige udenfor vinduet. Sengetøj kan lejes af højskolen for 100,-.

 


Kontakt højskolen

Højskolen Mors
Salgerhøjvej 36
7900 Nykøbing Mors

Telefon: 88 77 97 20
info@hojskolenmors.dk
Forstander: Mette Damiri og Nikolai Seidelin