Idrætshøjskolen Aarhus

På Idrætshøjskolen Aarhus kan du dyrke dine interesser, udfordre eksisterende egenskaber og tilegn dig nye i trygge rammer. Du kommer på en rejse, hvor du opnår nye horisonter og bevæger dig både fysisk, mentalt og socialt gennem idræt, musik og kultur. Dyrk boldspil, fitness, dans, TeamGym, outdoor, triatlon og utrolig meget mere.

Maxresdefault

Idrætshøjskolen Aarhus

Idrætshøjskolen Aarhus byder vi på en verden af idræt, musik og kultur, hvor du kan dyrke dine interesser, teste dine grænser, udforske nye horisonter og leve livet i et fællesskab, som du måske aldrig kommer til at opleve igen.

Musikken spiller er en væsentlig rolle på IHÅ og vil du ved siden af idrætten udvikle dine musiske kundskaber eller starte helt fra bunden, har du rig mulighed for at vælge musiske fag; sangskrivning, kor, stemmetræning, band, guitar og klaverundervisning. Uanset om du er erfaren eller helt nybegynder.

Du sammensætter, hvad din højskolehverdag skal indeholde.

Vores kernefag

Boldspil
Fodbold
Outdoor
Skisport
Surfing
Naturvidenskab

Fag og emner

Idrætsspeciale eller Akademi

Du sammensætter og tilpasser dit skema efter dine egne ønsker og interesser.

Du vælger, om du vil være elev på et af vores akademier eller være elev med to idrætsspecialefag.

• Vælger du et af vores akademier - fodbold, håndbold eller science akademi - vil du have fuld fokuseret undervisning i dette fag 4 gange om ugen. Du får dermed mulighed for at dyrke din interesse helt til bunds.
  • Vælger du at have idrætsspecialer, sammensætter du selv en kombination af et idrætsspeciale A og et idrætsspeciale B. Begge fag træner du to gang om ugen .

Læs hvilke idrætsspecialer du kan vælge her

Herudover vælger du:

Du har også mulighed for at vælge mellem en stribe tilbudsfag.

Leg med kombinationerne og sammensætte dit skema her

På højskole i storbyen ved vandet, skoven og stranden

IHÅ råder vi over nogle af Danmarks bedste idrætsfaciliteter, som du sikre at du får de perfekte træningsforhold hele året rundt uanset, hvilket fag du vælger. Vi ligger i idrætsanlægget Vejlby-Risskov Centeret der bl.a. består af idrætshaller, svømmehal, kunstgræsbane, spring- og motorikhal, en squash- og tennishal samt udendørs tennis-, fodbold- og beachvolleybaner. Derudover råder vi over vores eget Multihus med dansesal og fitnesssal.

Ydermere har vi praktisk talt skov, vand, strand og storby inden for rækkevidde. Risskov er nærmest vores baghave sammen med tilgang til havet og stranden. Et lille kvarter på cykel, så rammer du Aarhus midtby og alt hvad en storby byder på af kultur- og samfundsliv, hvilket vi udnytter til fulde.

Vil du vide mere, så send os en mail på ihaa@ihaarhus.dk eller ring til os på 8621 3800 - Du er altid velkommen til at besøge os og få en rundvisning!

• Gr%c3%b8nnere
  • La santa 009