Idrætshøjskolen Aarhus

På Idrætshøjskolen Aarhus kan du dyrke dine interesser, udfordre eksisterende egenskaber og tilegn dig nye. Du kommer på en rejse, hvor du opnår nye horisonter og bevæger dig både fysisk, mentalt og socialt gennem idræt, musik og kultur. Dyrk boldspil, fitness, dans, TeamGym, outdoor, triatlon og utrolig meget mere.

Maxresdefault

Idrætshøjskolen Aarhus

På Idrætshøjskolen Aarhus byder vi på en verden af idræt, musik og kultur, hvor du kan dyrke dine interesser, teste dine grænser, udforske nye horisonter og leve livet i et fællesskab, som du måske aldrig kommer til at opleve igen.

Musikken spiller er en væsentlig rolle på IHÅ og vil du ved siden af idrætten udvikle dine musiske kundskaber eller starte helt fra bunden, har du rig mulighed for at vælge musiske fag; sangskrivning, kor, stemmetræning, band, guitar og klaverundervisning. Uanset om du er erfaren eller helt nybegynder.

Du sammensætter, hvad din højskolehverdag skal indeholde.

Vores kernefag

Boldspil
Fodbold
Idræt og sport
Outdoor
Skisport
Surfing
Naturvidenskab

Fag og emner

Idrætsspeciale eller Akademi

Du sammensætter og tilpasser dit skema efter dine egne ønsker og interesser.

Du vælger, om du vil være elev på et af vores akademier eller være elev med to idrætsspecialefag.

• Vælger du et af vores akademier - fodbold, håndbold eller science akademi - vil du have fuld fokuseret undervisning i dette fag 4 gange om ugen. Du får dermed mulighed for at dyrke din interesse helt til bunds.
  • Vælger du at have idrætsspecialer, sammensætter du selv en kombination af et idrætsspeciale A og et idrætsspeciale B. Begge fag træner du to gang om ugen .

Læs hvilke idrætsspecialer du kan vælge her

Herudover vælger du:

Du har også mulighed for at vælge mellem en stribe tilbudsfag.

Leg med kombinationerne og sammensætte dit skema her

På højskole i din kommende studieby Aarhus

På IHÅ råder vi over nogle af Danmarks bedste idrætsfaciliteter, som du som elev vil få rigtig meget glæde af. Vi ligger i Vejlby-Risskov Centret og kan byde på perfekte træningsforhold hele året rundt, lige meget hvilken idræt du vælger - og du skal ikke tværs igennem Aarhus for at komme frem. Vi har bl.a. idrætshaller, svømmehal, kunstgræsbane, spring- og motorikhal, tennisbaner og beachbaner. Derudover har vi praktisk talt skoven og stranden i vores baghave. Ti minutter på cykel fører dig fra højskolen til hjertet af Aarhus. Vi nyder at udnytte kulturlivet og alle de andre muligheder Aarhus byder på.

Vil du vide mere, så send os en mail på ihaa@ihaarhus.dk eller ring til os på 86213800 - Du er altid velkommen til at besøge os for en rundvisning!

Vi glæder os til at se dig på Idrætshøjskolen Aarhus!

• Gr%c3%b8nnere
  • La santa 009