Idrætshøjskolen i Sønderborg

Velkommen til Idrætshøjskolen i Sønderborg! Vores specialer er Kitesurf, Beachvolley, Adventure, Sejlads og Ski/snowboard, men vi har mange flere idrætter, som kan udfordre og vække helt nye interesser. Med 150 meter til havet, 1 km til skoven, 6 beachvolleybaner og en stor park, har vi fantastiske faciliteter til vandsport, adventure og boldspil.

527422939 640

Om skolen

Succesoplevelser for hjernen og hjertet

På Idrætshøjskolen i Sønderborg er din personlige udvikling omdrejningspunkt for alt hvad vi beskæftiger os med. Prøv kræfter med et væld af forskellige sportsgrene, føl det hjemlige og inkluderende højskolemiljø og nyd vores fantastiske omgivelser og faciliteter.

IHS er platform for dybe venskaber og betydningsfulde relationer - her får du venner for livet. En årgang består af ca. 125 unge mennesker fra hele landet, hvoraf 15 er internationale. 


Vores kernefag

Adventure
Mountainbike
Sejlads
Skisport
Surfing
Træner- og instruktøruddannelser
Vandsport
Volleyball og beachvolley
Friluftsliv
Yoga

Fag og emner

Forbered dig på fremtiden

Bliv klogere på dig selv og bliv klar til studiet med fx sportsmassøruddannelsen, eller tag fitnessinstruktøruddannelsen - så har du muligheden for at få et aktivt studiejob. Tag skiinstruktøruddannelsen og bliv klar til en sæson på ski. Vi udvikler dine kompetencer, udfordrer dig fysisk og forbereder dig bedst muligt på dine studie- og erhvervsvalg.

Du bliver del af et solidt, landsdækkende netværk, som er guld værd i din fremadrettede studietid.  

Specialefag 

Idrætsfag

Almene fag

Interessefag

Fællesfag

 

 


Praktiske informationer

Omgivelser og faciliteter

Med kun 150 meter til havet er der rig mulighed for at benytte skolens udstyr til sejlads, kajak, windsurf mm. Skolen har seks beachvolleybaner, fodboldbaner, MTB-track og highrope bane. Indendørs er der mulighed for volley, håndbold, klatring, svømning, styrketræning og meget mere.

Udforsk www.ihs.dk og bliv klogere på om IHS er det rigtige valg for dig.

Kursusstart

I januar, februar, april, august og oktober.

Vi glæder os til at møde dig.

Se mere på www.ihs.dk