Mariager Højskole

Mariager Højskole kan opsummeres i ordet "discipelskab" og er for dig, der ønsker at opleve nye sider af Gud og dig selv, mens du udfordres og vokser i dine personlige gaver og gør en forskel i din verden. Mariager Højskole bygger på et kristent livs- og menneskesyn og er åben for alle uanset kirkelig baggrund.

Maxresdefault

Om skolen

Skolen ønsker at medvirke til en øget bevidstgørelse omkring det at være menneske og kristen i vor tid. Bibelen er centrum i undervisningen. Ud fra det kristne menneskesyn ønsker vi at dygtiggøre unge til at fungere på alle livets områder.

Mariager Højskole


Vores kernefag

International linie (undervisningssprog: engelsk)
Ledelse
Projektledelse
Ungdomskultur
Kristendomskundskab
Religion
Musik
Performance
Scenografi
Skuespil

Fag og emner

Mariager Højskole tilbyder forskellige linjer med forskellige fag. Ved tilmelding vælger du den linje, der tiltaler dig mest.

Discipelskab Udvid din bibelforståelse samt applikér Bibelens lære i dit liv. Udvikl din identitetsforståelse og modenhed som en discipel. Find din unikke tjenestestil, og opdag dine gaver og evner. Lær Guds ledelse og din tjeneste at kende. Beskriv din gudgivne mission og rolle i livet

Teologi Giver dig dybere indsigt i Bibelen. Udruster dig til at formulere dig klarere og mere akademisk på skrift. Udfordrer dig til at foretage teologisk refleksion.

Lederskab Kristen lederskabsundervisning, som vil udruste og forme dig til at være en leder i dit eget liv, din kirke og den verden, vi lever i. Teologisk refleksion vil hjælpe dig til at applikere Bibelen og teologien til de udfordringer, nutidens kirke står i, og de samfundsdilemmaer kristne står i. Missional praksis handler om at udfordre dig til at være engageret i hverdagslivet og praktisere mission som en livstil.

Studie Fordyb dig i et selvvalgt emne, fx indenfor teologi, spiritualitet, ledelse, missiologi, media, musik. Arbejd mod din bachelor i anvendt teologi.
Investér i din personlige udvikling.


Praktiske informationer

Oplev Mariager Højskole 2 dage gratis!

Den bedste præsentation af Mariager Højskole er Mariager Højskole. Derfor vil vi gerne invitere dig til at besøge os. Vælg to dage der passer dig og få “all inclusive” helt gratis. Mange gør det, og responsen er altid den samme: Mere tak!

Kontakt os via vores hjemmeside eller ring til os og book dit ophold.


  • Top4
  • Top5
  • Top6
  • Top7
  • Top8