Nordfyns Højskole

Maxresdefault

Mangfoldighed og venskaber

NORDFYNS HØJSKOLE HAR EN BRED VIFTE AF TILBUD // OG VI BYGGER HELE TIDEN FLERE TIL.

Uanset om du gerne vil tabe dig, har brug for afklaring omkring din uddannelse og fremtid, eller bare gerne vil opleve sammenholdet på en højskole, så er der en linje til dig på Nordfyns Højskole.

Vi har igennem mange år udviklet hver enkelt linje på højskolen, så den giver det optimale udbytte for dig som elev. Hver enkelt lærer brænder for de fag de har og motiverer til at udvide grænser og horisonter og favne verden på en ny og befriende måde.

Vi er en mangfoldig skole, der har elever fra mange steder i verden, med mange kulturer og mange forskellige baggrunde. Så hvis man er nysgerrig på nyt, så er Nordfyns Højskole det helt rigtige sted.

Hvis du syntes du passer på flere af linjerne, men ikke ved hvilken der er den bedste for dig, så kontakt os, og så kan vi sammen finde ud af et program der giver dig mest udbytte af et ophold på Nordfyns Højskole.

Vi har udover hovedfagene også mange spændende valgfag, så der er rigtig mange valgmuligheder til at gøre dit ophold så spændende som muligt.

Vores kernefag

Boldspil
Bæredygtighed og økologi
Dansk som 2. sprog
Forberedelse til Ungdomsuddannelser
Globalisering
International linie (undervisningssprog: engelsk)
Livsstilsændring
Sundhed
Patchwork og billedsyning

Fag og emner

• Slankeskolen
    På Slankeskolen kan du tabe dig effektivt og forsvarligt. Det er ikke en slankekur du kommer på, men en livsstilsændring. Slankeskolen er derfor også for folk der trænger til at tage på og få et sundt forhold til kost. Slankeskolen er også for dig der ønsker at komme i god form, lave en masse forskellig former for idræt eller få et mere aktivt liv.

• Global Future
    Global Future er for dig der aktivt har lyst til at tage del i den forandring verden står over for. Der er fokus på at kunne agere i en global og kompleks verden med fokus på bæredygtighed. Undervisningen foregår på engelsk.

• Dansk Sprog og Kultur
    Dansk sprog og kultur er for udlændinge og danskere der har brug for at lære dansk.

• Almen Linje
    For dem der måske er kørt skoletrætte eller trænger til inspiration for hvad man skal lave i fremtiden. Vi tager udgangspunkt i dine behov og igennem coaching og mentorprogrammer hjælper vi dig på vej igen.

• Livslinjen
    Nordfyns Folkehøjskole handler om rummelighed for alle. Og rummelighed er lige det man får på livslinjen, der primært er for handicappede.

DERUDOVER HAR VI OGSÅ MANGE SPÆNDENDE KORTE KURSER OVER SOMMEREN. LÆS MERE UNDER PUNKTET KORTE KURSER.

Her bor vi

Nordfyns Højskole er en hyggelig højskole beliggende i landsbyen Harritslev uden for Bogense på Fyn. Skolen har til huse i den tidligere landsbyskole fra 1914. På grunden er der bygget nyere elevboliger, hvor der i alt er plads til 75 elever på enkelt eller dobbeltværelser.

Nordfyns Højskole har fokus på livsstilsændring og sunde vaner - På  Nordfyns Højskole kan vi hjælpe med at få fodfæste i livet og blive klogere på sig selv. Vi kan hjælpe og vejlede til faglig og personlig fordybelse og til udvikling af nye færdigheder. Vi er en kærlig oase i et hektisk samfund - lad batterierne op her.

• Skolebilleder1
  • Skolebilleder2