Nordjyllands Idrætshøjskole

Nordjyllands Idrætshøjskole er for alle, der vil leve nogle måneder med idræt og fællesskab. Nordjyllands Idrætshøjskole handler om træning og udvikling.

Maxresdefault

Om skolen

Om at starte der, hvor du er, og så rykke dine grænser, om at udvikle dig og udnytte dit fulde potentiale. Det handler om at have det sjovt. Og du har det sjovt på Nordjyllands Idrætshøjskole. For her handler idræt også om venskaber, fællesskaber og oplevelser.

Find ud af om Nordjyllands Idrætshøjskole er noget for dig. Ring 98825300 og aftal en tid, så får du en rundvisning, fornemmer stemningen, møder eleverne og får svar på dine spørgsmål.

Nordjyllands Idrætshøjskole har inddelt idrætsfagene i fem faggrupper: Bold og sport, Fitness, OutdoorUddannelse og Livsstil. Derudover har du almene fag. Du har flere idrætsfag på samme tid, kan kombinere dem, som du har lyst til, og prøve mange nye og spændende idrætsgrene, mens du er højskoleelev.

Vores undervisere er alle fagligt kompetente, dybt engagerede og dygtige idrætsudøvere, som vil gøre alt for, at dit højskoleophold bliver den bedste tid i dit liv.

Vi rejser til bl.a. Chamonix for at lave adventure-aktiviteter, til Contamines for at stå på ski og til Club La Santa, hvor vi dyrker vores idrætter og prøver nye. Læs om flere rejser.

Vores kernefag

Adventure
Forberedelse til Politiuddannelse
Golf
Outdoor
Skisport
Surfing
Træner- og instruktøruddannelser
Massage

Fag og emner

Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev er bygget i 1986 og ligger centralt placeret kun få minutter fra banegård og byens centrum. Skolens placering i Nordjylland giver en række muligheder for at opleve den specielle nordjyske natur.

Skolen råder over helt moderne idrætsfaciliteter som f.eks.

• idrætshal
  • bevægelseshal m/springgrav
  • spejlsal
  • auditorium m/storskærm/surroundlyd
  • boldspilbaner
  • nyt klatrecenter med wiresystem, klatretårn og mountain bike-bane m.m.
  • street- basketbane
  • spinningrum
  • beachvolleybaner - og meget mere.

Hertil kommer moderne værelser m/bad og toilet og værelsesfløj indrettet med opholdsstuer og thekøkkener.