Pluk og smag på Bornholm uge 26
Bornholms HøjskoleOplev Bornholm fra en ny vinkel –
Bornholm er en smeltedigel for fortidens madkultur, fremtidens fødevareudvikling, spændende restauranter og vilde urter.
Derfor tager vi på vandreture, hvor vi ser på hvad der kan sankes af vilde urter og bær og hvad de kan bruges til. Vi går i køkkenet og ser på processerne omkring most, cider, øl, kryddersnaps, likør, sirup, letfermenterede sodas, kombucha og meget mere. Vi afprøver smagssammensætninger.
Underviser : Thomas Guldbæk
Emner for dette kursus
Naturen og Naturvidenskab •
Bæredygtighed og økologi
•
Friluftsliv
•
Naturen
•
Vandring
•
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet •
Madlavning
•

Om kurset
Hvilken højskole?
Hvornår?
Startdato 21.06.2026
Slutdato 27.06.2026
Hvor længe?
1 uge
Er der plads?
Status: Ledige pladser
Hvilken kursustype?
Emnekurser
Bestil materiale om kursetAndre korte kurser
Emnekurser, 10. juni - 14. juni, 1 uge
Emnekurser, 21. juni - 27. juni, 1 uge
Emnekurser, 21. juni - 4. juli, 2 uger
Emnekurser, 21. juni - 4. juli, 2 uger
14074
Pluk og smag på Bornholm uge 26
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Friluftsliv
Naturen
Vandring
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
1
1 uge
2026-06-21
21-06-2026
2026-06-27
27-06-2026
Ledige pladser
Emnekurser
Bornholm
Bornholms Højskole
Oplev Bornholm fra en ny vinkel – Bornholm er en smeltedigel for fortidens madkultur, fremtidens fødevareudvikling, spændende restauranter og vilde urter.Derfor tager vi på vandreture, hvor vi ser på hvad der kan sankes af vilde urter og bær og hvad de kan bruges til. Vi går i køkkenet og ser på processerne omkring most, cider, øl, kryddersnaps, likør, sirup, letfermenterede sodas, kombucha og meget mere. Vi afprøver smagssammensætninger.Underviser : Thomas Guldbæk
Almindingsvej 35,
3720 Aakirkeby
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/14074
https://bornholmshojskole.dk/korte-kurser/
31
https://bornholmshojskole.dk/
Bred almen højskole