Aalborg Sportshøjskole

Aalborg Sportshøjskole er højskolen hvor du bliver dygtig til det du laver OG hvor du får masser af venner og fantastiske oplevelser. På Aalborg Sportshøjskole er vi gode til at se udviklingspotentialet i alle vore elever. Vi tager dig der hvor du er, og flytter dig så langt som muligt rent fagligt. Vi hjælper dig med at få realiseret DINE drømme

Om skolen

Er du bare glad for sport og træning, eller vil du være træner - måske endda på højeste niveau? Aalborg Sportshøjskole er skolen hvor du bliver dygtig til det du laver OG hvor du får masser af venner og fantastiske oplevelser. 

Aalborg Sportshøjskole er vi gode til at se udviklingspotentialet i alle vore elever. Vi tager dig der hvor du er, og flytter dig så langt som muligt rent fagligt. Vi hjælper dig med at få realiseret DINE drømme. Både når du er elev og i forhold til det liv du skal leve bagefter. Vi har fokus på både din faglighed og personlighed - og hjælp dig med at få styr på din fremtid.

Du skal tage på højskole, hvis du har teamspirit - eller gerne vil have det! Du skal tage på Aalborg Sportshøjskole, hvis du er til sport, sammenhold og sjov i gaden. Vi er en storbyhøjskole med fuld fart frem, og den typiske højskoleelev hos os sparer ikke på kræfterne. Vi skal nok udfordre jer, men vi er heller ikke bange for at overlade ansvar og beslutninger til eleverne. Det er jeres højskole, og eleverne er medspillere på deres eget ophold. Det kræver engagement, og det forventer vi, at du har. 

>> Tag med på en spændende rundvisning 


Vores kernefag

Cross-training
Fitness
Forberedelse til Politiuddannelse
Idræt og sport
Klatring. Rapelling
Outdoor
Styrketræning
Surfing
Træner- og instruktøruddannelser
Yoga

Fag og emner

På Aalborg Sportshøjskole tilbyder vi et bredt udvalg af fag, der ikke alene forbedrer dine fysiske færdigheder, men også udvider dine horisonter. Vores fag spænder over alt fra klassiske sportsgrene til nyskabende og kreative discipliner

Aalborg Sportshøjskole er bygget op omkring fire fagområder: 


Praktiske informationer

Vi er så privilegerede at ligge inde midt i en storby – fem minutters gang fra Aalborg midtby. Du kan som elev således opleve Aalborgs mange butikker, musik, studielivet, kulturliv, natteliv og al byens øvrige liv. Flere elever finder også ud af, at Aalborg er en super fed studieby, og efter højskoleopholdet læser de videre på én af byens mange uddannelsesinstitutioner.

Måske Danmarks bedste højskoleværelser 👍

Når du er elev på Aalborg Sportshøjskole, bliver du indlogeret i skolens elevbygning Anneberghus. Værelserne er mellem 35 og 40 kvadratmeter store og består af en lille entré, et stort værelse, et toilet, et tekøkken, eget toilet og bad i alle lejligheder 🚽🛁. Der er ligeledes WiFi i alle lejligheder. 

Samtidig vil der også være køleskab i alle lejlighederne, så du kan have kolde sodavand m.m. 👍💪😀
>> Tjek højskoleværelser ud 

Varieret mad fra alle verdenshjørner

Hos os er maden mere end bare brændstof – det er en fantastisk kilde til nye og spændende oplevelser for dine sanser. Derfor lægger vi stor vægt på at tilbyde varieret og spændende mad, der udfordrer din smag og stimulerer dine sanser med nye smage, konsistenser og fødevarer.


Kataloger

Hent højskolens kataloger

Katalog lange kurser

Katalog korte kurser

Skoletype

Idrætshøjskole

Priser

Indmeldelsesgebyr
Efter din tilmelding opkræver vi et indmeldelsesgebyr på 2.000 DKK. 

Ugepris
Ugeprisen det første halvår er 1.745 DKK pr. uge 
Herefter falder ugeprisen til 1.395 DKK pr. uge
Ugeprisen dækker kost, logi, undervisning samt weekender. 

Information om elevpladser

Elevpladser: 100

Vi vil sætte pris på at få din tilmelding i god tid før studieårets begyndelse, da vi optager elever, så længe der er ledige pladser. Eleverne bliver optaget i den rækkefølge, de tilmelder sig. 

Rejser

Udforsk verden

Berige dit højskoleophold med uforglemmelige minder. 

Konference- og udlejningsfaciliteter

På Aalborg Sportshøjskole kan der bookes følgende:

  • Afholdelse af kurser
  • Afholdelse af møder / kursusfaciliteter
  • Overnatning med bespisning
  • Udlejning og leje af lejligheder i kort og længere perioder
  • Udlejning af fritidsudstyr

Læs mere her

Undervisningssamarbejde

Skolebesøg

Er du underviser på en ungdomsuddannelse, gymnasium, efterskole eller lignende, og skal I på introtur? Eller trænger din klasse til at styrke samarbejdet gennem fælles oplevelser? Så er Aalborg Sportshøjskole det perfekte sted for et anderledes og inspirerende døgn.

Under skolebesøget lægger vi vægt på samarbejde og mindeværdige oplevelser. Læs mere på højskolens hjemmeside

Kontakt højskolen

Aalborg Sportshøjskole
Annebergvej 55
9000 Aalborg

Telefon: 98 13 13 11
sph@sportshojskolen.dk
Forstander: Erik Sidenius