Højskolen Acts Academy

Drømmer du om at kende dit formål i livet?Drømmer du om at møde mennesker fra andre kulturer, om at lære, blive inspireret og udvikle dig? Bliv en del af en helt ny fortælling på Højskolen Acts Academy. Vi er overbevist om at alle mennesker indeholder potentialet til noget stort og det skal fremelskes i en inspirerende kultur sammen med andre unge.

Om skolen

Højskolen Acts Academy vil vi skabe et miljø, hvor mennesker inspireres til at leve modigt, med storhed, plads til kreativitet og lyst til at strække sig efter de drømme, som Gud har lagt i deres hjerter. Vi vil fostre ledere der giver plads til udvikling, til at tage initiativer og til at gå nye veje. Vi skaber indtryk, der forandrer dit udtryk, og gør dig i stand til at sætte aftryk og inspirere til efterfølgelse af Jesus overalt i samfundet.

I Guds øjne er alle mennesker værdifulde og inviteret til et liv sammen med Ham. Samtidig har Han givet den enkelte et ansvar for at administrere og udvikle det liv og de evner, Han har betroet os. Derfor er det vores overbevisning, at vi skal gøre os umage og bidrage til fællesskabet og udbredelsen af Guds rige på jorden, ved at blive den bedste udgave af os selv. 

På Acts Academy vil vi gerne være kendt for kvalitet, og for at vi gør det absolut bedste, med det vi har til vores rådighed.

Teologi, Ledelse & innovation, Kommunikation & Storytelling og Creative Lab er vore 4 styrker. 

Prøv 2 dage gratis. 
Du er altid velkommen på besøg og prøve det af. 

Læs hvad tidligere elever har oplevet her

Se en film om skolen her


Vores kernefag

Dansk
Engelsksproget undervisning
Kristendomskundskab
Elektronisk musik
Gospel
Rytmisk musik
Kommunikation
Ledelse
Projektledelse
Spiritualitet

Fag og emner

Ledelse & innovation.

Vi inviterer dig til at blive en del af et spor hvor du lærer om ledelse, om at være autentisk, at bygge dynamiske team, løse konflikter, skabe og forandre kultur og bringe en vision fra drøm til virkelighed. 

Kommunikation & Storytelling

Betydningen af god kommunikation er enorm. Det samfund vi kender i dag, og de værdier vi værdsætter, er formet af mennesker, der formåede at kommunikere og efterlade et varigt aftryk i skrift og tale. På Højskolen Acts Academy vil vi skabe en ny generation af dygtige, troværdige og inspirerende formidlere

Creative Lab
forestil dig, at du på et år kunne samle 10 års læring indenfor lovsangens mange udtryk, stage performance, musikskabelse, lyrik og poesi, produktion, samspil og meget mere og at du i processen bliver inspireret, mentoreret og undervist af de bedste i vores kirkelige netværk og samfund. Det er Creative Lab på Højskolen Acts Academy. 

Teologi
Bibelsk teologi hvor der skabes overblik over bibelen samt dybere studier i dele af den foruden doktrin. Tilgangen er livsanvendelighed.

Praktik
Ugentlig praktik i lokale, samfundsrelevante kirker udover deltagelse i en række kirkelige events i Danmark vægtes højt. 

 


Praktiske informationer

Skolen ligger i en smuk park med egen sø og udsigt over Kolding by og fjord. Der er ikke langt til byens centrum eller den smukke natur, som omgiver Kolding. 

Du bor som udgangspunkt på værelse med en anden (enkeltværelse er dog også muligt). Bad og toilet er på gangen. Der er trådløst internet til alle, bibliotek, adgang til idrætshal og fitness rum. Køkkenet laver sund, varieret kost, med mulighed for vegetar- eller specialkost. 

Praktiske opgaver i forbindelse med rengøring og køkkenarbejde løses i fællesskab.

Vi deler bygning med flere andre organisationer/kirke og udnytter synergien ved at være tæt på samarbejdspartnere. 

Skulle du have lyst til at komme på besøg og møde de skønne elever og dygtige lærere, se faciliteterne og opleve livet på skolen, er du meget velkommen. Det koster dig kun transporten. Vi tilbyder 2 dage gratis for dig, som endnu ikke har været elev på Kolding Internationale Højskole. Bestil dit besøg her

 

Vores aktuelle kurser

Korte kurser

Seniorkurser, 2. august - 9. august, 1 uge
Emnekurser, 31. januar - 4. februar, 1 uge

Kataloger

Hent højskolens kataloger

Katalog lange kurser

Skoletype

Kristen højskole

Priser

Information om priser kan findes her

Vær opmærksom på, at kommer du fra et land uden for EU, er det nødvendigt at søge visum, hvilket bør gøres i god tid. Forløbet starter dog med en henvendelse til skolen. 

Information om elevpladser

Elevpladser: 60

Der er plads til op til 60 elever pt. 

Rejser

rejserne kommer vi tæt på lokale kirker og initiativer, og tager del i deres arbejde. I dette møde udvikles gensidig læring og inspiration. 
- Opstartstur til England
- Studietur i efteråret
- Missionsrejser til tredjeverdenslande i foråret

Børn med på lange kurser

Ring og hør nærmere.

Konference- og udlejningsfaciliteter

Kapacitet op til 170 personer.

Handicapfaciliteter

Handicaptoilet, elevator. Ret henvendelse til højskolen.

Kontakt højskolen

Højskolen Acts Academy
Lykkegårdsvej 100
6000 Kolding

Telefon: 75 52 47 99
info@actsacademy.dk
Forstander: Lars Bo Olesen