ISI Idrætshøjskole

Er du vild med idræt, oplevelser og rejser, er ISI Idrætshøjskole lige stedet for dig. På højskolen er omdrejningspunktet din personlige udvikling, fællesskab og dannelse. På højskolen vælger du mellem forskellige linjer og et hav af andre idræts- og inspirationsfag, der giver dig en spændende og varierende hverdag.

Idræt i blodet

Gennem idræt, højskoleundervisning og højskoleliv ønsker vi at inspirere dig til livsduelighed - forstået som lysten og evnen til afklaring og ansvar for dit liv. På ISI Idrætshøjskole kan du vælge mellem et højskoleophold af 19, 24 og 43 ugers længde.
Vi er en mindre højskole med plads til 75 elever. En overskuelig størrelse, der betyder, at du er en central spiller fra dag ét, og at der på kort tid opstår et tæt og nærværende fællesskab, hvor alle kender alle.

Kilk på dette link for at gå til ISI Idrætshøjskoles hjemmeside

Vores kernefag

Ernæring
Fodbold
Golf
Håndbold
Idræt og sport
Styrketræning
Træner- og instruktøruddannelser
Volleyball og beachvolley
Forberedelse til Pædagoguddannelser

Fag og emner

Find det du er god til!

Vi har plads til alle på ISI Idrætshøjskole. Uanset om du satser på din idræt, jagter oplevelser for livet, overvejer eller forbedrer dine uddannelsesmuligheder eller bare nyder friheden i dit sabbatår.

På højskolen vælger du mellem hovedlinjerne:

Derudover udbyder vi et hav af idrætstilbud samt andre inspirations- og højskolefag, der giver dig en spændende og varierende hverdag.

Fede faciliteter og undervisere i særklasse

ISI Idrætshøjskole er en moderne skole, der gør meget ud af at give dig de bedste idrætsfaciliteter samt en højt kvalificeret og engageret lærerstab, der brænder lige så meget for idræt som dig - og for at møde dig, som den du er.

Life is ISI

Livet på ISI betyder nye venner, nye omgivelser, tid til fordybelse og tid til et unikt dagligt fællesskab. Vi kæmper, fester, rejser, hygger og sveder sammen i et miljø, hvor du kun keder dig, hvis det er det, du trænger til. Kom og oplev det hele selv: Book en rundvisning eller ring på tlf. 97 25 24 99.

Holdstart

Du kan vælge mellem:

• 19 ugers kursus i efteråret
  • 24 ugers kursus i foråret
  • 43 ugers kursus i efterårt og forår

Vi glæder os til at møde dig.

Velkommen på ISI Idrætshøjskole i Ikast.

Vores aktuelle kurser

Korte kurser

Emnekurser, 10. juli - 16. juli, 1 uge
Emnekurser, 17. juli - 23. juli, 1 uge
Emnekurser, 24. juli - 30. juli, 1 uge
Emnekurser, 31. juli - 6. august, 1 uge

Lange kurser

Kataloger

Hent højskolens kataloger

Katalog lange kurser

Skoletype

Idrætshøjskole

Tilmeldingsgebyr: kr. 3.000,-

Ugepris: kr. 1.450,-

Dertil kommer udgifter til rejser, specifikke linjer mv. Læs mere på hjemmesiden

Information om elevpladser

Elevpladser: 60

Rejser

Efterår:

• Friluftstur i Danmark
  • Tur til Club La Santa Sport på Lanzarote.
  • Linjedage i Danmark eller udenlands

Forår:

• Tur til Uganda
  • Adventuretur til Kaprun i de Østrigske alper
  • Linjedage i Danmark eller udenlands

Konference- og udlejningsfaciliteter

Vi har en kursusafdeling med plads til 40 personer på dobbeltværelser.

Handicapfaciliteter

Velegnet for kørestolsbrugere. To handicapvenlige værelser.

Undervisningssamarbejde

ISI Idrætshøjskole handler om at have idræt i blodet. Vi glæder os til at invitere jer indenfor for at opleve højskolen. Vi har tilrettelagt en workshopdag for gymnasieklasser. Den skal udfordre jer i forhold til teambuilding, teori og praksis. Vi stiller undervisere, lokaler og frokost gratis til rådighed, og håber, I selv har muligheden for at komme frem til os i Ikast.