Program
Mad / Drikke kl. 8-20.
Fællessang / Debat kl. 9, 12, 15, 17, 20.
Koncerter / Bar til kl. 24 (02 torsdag)
Menu
Her kan du se hvad der serveres i Højskolerne Folkekøkken. Bemærk at vi ikke tilbyder catering eller reservationer. Er du alene på Folkemødet kan du dog booke bord ved Folkemødets Gæstebud, hvor du bl.a. kan spise sammen med formand for Højskolerne Lisbeth Trinskjær, SEO for GoMore Matias Møl Dalsgaard, Selina Juul fra Stop Spild af Mad og landsformand for URK Amilie Utzon.
Torsdag - Køkken: Odder Højskole
- Bagt fisk med urter
- Frikassé med smørbønner og tomat
- Grillet squash
- Friske urter og nøddeknas
- Syltede løg
Menuen er gluten- og laktosefri. Mulighed for vegetarisk udgave.
Fredag - Køkken: Ubberup Højskole
MORGENMAD
- Yoghurt, hjemmelavet mysli
- Bolle, ost, smør, marmelade
- Frugt
Både laktose og glutenfri.
DAGENS RET
- Risnudelsalat med sprøde grøntsager
- Kylling
- Peanutbuttersauce
- Spidskål
- Hjemmebagt flutes
Både laktose og glutenfri. Falafel i begrænset omfang til vegetarer.
Lørdag - Køkken: Suhrs Højskole
MORGENMAD
- Koldskåls overnight oats med braiserede rabarber og sprød topping
DAGENS RET
- Taco med lammeköfte, grønt og rabarber-salsa.
Søndag - Køkken: Rødding Højskole
- Yoghurt naturel med syltet fennikel og havtorn
- Bagt æg a la sol over Gudhjem
- Brunchpølse med frisk jordbærrelish
- Blåskimmelost med bagte rababer og salte mandler
- Mini rugbrød med mørk chokolade
- Langtidshævet speltbolle
- Smør
Menuen består udelukkende af danske økologiske råvarer.