Højskolerne på Folkemødet - se program og menu

Udgivet 15-05-2018

Nyd din morgenmad, dagens ret og god stemning i Højskolernes populære telt på Folkemødet. Se menu og program her.

Højskolernes Folkekøkken på Folkemødet


Program

Mad / Drikke kl. 8-20.

Fællessang / Debat kl. 9, 12, 15, 17, 20.

Koncerter / Bar til kl. 24 (02 torsdag)

Se program for Højskolerne på Folkemødet her

Download plakat 

Download programflyer


 

Menu

Her kan du se, hvad der serveres i Højskolerne Folkekøkken. Bemærk at vi ikke tilbyder catering eller reservationer. 

Syng, spis og snak: Fredag og lørdag kl. 18 er der særlig fællesspisning med fællessang. Kom i god tid for at være sikker på at få en plads.

Torsdag - Køkken: Odder Højskole

Frokost/aften:

  • nye kartofler med tatarcreme (sennep fra Bornholm)
  • saltet spidskål
  • flager af lys fisk
  • lun og sprød chorizo
  • citronrasp med rug
  • syltede rabarber

Vegetar: Fisk og chorizo byttes ud med: Bornholmsk gedeost og puylinser.
 
Vegansk: Vegansk tararcreme og puylinser.
 
Glutenfri: Glutenfri citronrasp.


Fredag - Køkken: Ubberup Højskole

Morgenmad:
Yoghurt med Sprødt rugdrys med hasselnødder, Havreboller bagt med mel fra Mejnerts Mølle, ost, smør, marmelade, frugt.
+ laktose og glutenfri.

Frokost/aften:

  • Kikærtesalat med edamamebønner, tomat….
  • Grov urtepesto dressing med raps olie fra Lehnsgaard
  • Kylling bryst vendt i sesam med røget paprika
  • Serveret på en sprød salatbund
  • Brød bagt på mel fra Mejnerts Mølle
  • +Laktose og glutenfri

Vegetar. Falafler.


Lørdag - Køkken: Suhrs Højskole

Morgenmad:
Grød med masser af toppings. 

Frokost/aften:

  • Lam fra Hammershus
  • Rabarber fra private haver på Bornholm
  • Vilde urter plukket i Allinge og omegn

Søndagsbrunch -  køkken: Rødding Højskole

Brunch til voksne:

  • Kefir koldskål med danske jordbær, appelsintagetes og “overnight” chiafrø.
  • Kold røget laks på rygesostcreme med salturt, purløg og radise.
  • Bagt æg med grillede grønne asparges og løvstikkeolie.
  • Sprød bacon af nakkefilet med ramsløgskapers.
  • Danske oste med kompot af stikkelsbær, timian og hyldeblomst.
  • Mini chokolade rugbrød.
  • Surdejsbolle af spelt og ølandshvede.
  • Smør.

Cirka 75% økologi afhængig af om sæson for frugt og grønt forløber som forventet.

Brunch til børn:

  • Kefir koldskål med jordbær
  • Bagt æg med bacon.
  • Røget laks.
  • Havarti ostehaps med kompot.
  • Bolle, chokoladerugbrød og smør.
  • Frit valg af hvor meget af det forskellige tilbehør der ønskes.