Program
Mad / Drikke kl. 8-20.
Fællessang / Debat kl. 9, 12, 15, 17, 20.
Koncerter / Bar til kl. 24 (02 torsdag)
Se program for Højskolerne på Folkemødet her
Download plakat
Download programflyer
Menu
Her kan du se, hvad der serveres i Højskolerne Folkekøkken. Bemærk at vi ikke tilbyder catering eller reservationer.
Syng, spis og snak: Fredag og lørdag kl. 18 er der særlig fællesspisning med fællessang. Kom i god tid for at være sikker på at få en plads.
Torsdag - Køkken: Odder Højskole
Frokost/aften:
- nye kartofler med tatarcreme (sennep fra Bornholm)
- saltet spidskål
- flager af lys fisk
- lun og sprød chorizo
- citronrasp med rug
- syltede rabarber
Vegetar: Fisk og chorizo byttes ud med: Bornholmsk gedeost og puylinser.
Vegansk: Vegansk tararcreme og puylinser.
Glutenfri: Glutenfri citronrasp.
Fredag - Køkken: Ubberup Højskole
Morgenmad:
Yoghurt med Sprødt rugdrys med hasselnødder, Havreboller bagt med mel fra Mejnerts Mølle, ost, smør, marmelade, frugt.
+ laktose og glutenfri.
Frokost/aften:
- Kikærtesalat med edamamebønner, tomat….
- Grov urtepesto dressing med raps olie fra Lehnsgaard
- Kylling bryst vendt i sesam med røget paprika
- Serveret på en sprød salatbund
- Brød bagt på mel fra Mejnerts Mølle
- +Laktose og glutenfri
Vegetar. Falafler.
Lørdag - Køkken: Suhrs Højskole
Morgenmad:
Grød med masser af toppings.
Frokost/aften:
- Lam fra Hammershus
- Rabarber fra private haver på Bornholm
- Vilde urter plukket i Allinge og omegn
Søndagsbrunch - køkken: Rødding Højskole
Brunch til voksne:
- Kefir koldskål med danske jordbær, appelsintagetes og “overnight” chiafrø.
- Kold røget laks på rygesostcreme med salturt, purløg og radise.
- Bagt æg med grillede grønne asparges og løvstikkeolie.
- Sprød bacon af nakkefilet med ramsløgskapers.
- Danske oste med kompot af stikkelsbær, timian og hyldeblomst.
- Mini chokolade rugbrød.
- Surdejsbolle af spelt og ølandshvede.
- Smør.
Cirka 75% økologi afhængig af om sæson for frugt og grønt forløber som forventet.
Brunch til børn:
- Kefir koldskål med jordbær
- Bagt æg med bacon.
- Røget laks.
- Havarti ostehaps med kompot.
- Bolle, chokoladerugbrød og smør.
- Frit valg af hvor meget af det forskellige tilbehør der ønskes.