Livet er ikke det samme uden højskolerne

Udgivet 04-05-2020

Ny kampagne indsamler fortællinger om højskoletiden og den forskel det har gjort for den enkelte og for samfundet. Vi indsamler fortællinger fra nuværende og tidligere kursister og højskoleelever. Fortællingerne skal bruges til at sætte spot på højskolernes betydning for både individet og samfundet.

Højskolernes fortælling er ikke én fortælling. Det er tusindvis af fortællinger! Men én ting går alligevel igen. For stort set alle, som har været på højskole, siger, at det har haft en kæmpe betydning for deres liv. At det har været afgørende for, hvem de er - og hvad de er blevet til.

Hvilken forskel har højskolen gjort for dig?

.

Send os din fortælling

Hvilken forskel har højskolen gjort for dig?

Skriv din version af 

X VILLE IKKE VÆRE DET SAMMEN UDEN Y 

og uddyb gerne hvorfor,
så samler vi det til én stor fælles fortælling om
hvilken forskel, højskole kan gøre.

 

Send os din fortælling

Rammen for højskolernes nye kampagne

Højskolerne er med til at forme os og åbne vores horisonter. De giver os tid til at fordybe os i det som betyder allermest for os. Om det er økologisk landbrug, kropspositvisme eller gaming, så giver højskolerne os mulighed og tid til at praktisere det som betyder allermest for os og som vil præge resten af vores liv. De dygtiggør os – fagligt og menneskeligt – til at leve de liv, vi ønsker. 

Alle livets facetter kan rummes af et ophold på en højskole. Opholdet kan rumme den indre rejse og den personlige udvikling. Det rummer indsigten i andre mennesker og kulturer. Det er et ophold som vil forme dig og præge dig og din omverden under dit ophold – og resten af dit liv.

Højskolerne i Danmark har kort sagt en afgørende betydning for den enkelte person og for vores samfund.

Det er derfor vi siger: "Livet er ikke det samme uden højskolerne"