En hyldest til fællesskabet - vil du være med?

Udgivet 28-10-2020

Føler du også vores fællesskaber er udfordret for tiden? Selvom vi er sammen hver for sig, så er vi stadig et fællesskab. Det synes højskolerne, at vi skal hylde. Vil du være med?

Hverdagen ville ikke være den samme uden fællesskaber

I løbet af efteråret 2019 formulerede foreningen og højskolerne en fælles grundfortælling og et kampagne-payoff, som nu skal fortælles højt: ”Livet er ikke det samme uden højskolerne”. Læs om kampagnen på www.ffd.dk/liveterikkedetsamme

I løbet af sommeren har du måske set kampagnen i forbindelse med annoncer for særlige sommeraktiviteter, seniorkurser og bæredygtighedsevents. Nu skruer vi op for trykket, ved at højskoler og højskoleelever går forrest med et budskab om, at "Hverdagen ville ikke være den samme uden fællesskabet". Vi mener, at tiden er moden til at gøre ekstra opmærksom på og hylde fællesskabet og vise fællesskabet og højskolebevægelsens mange ansigter.  

Vil du være med?

Lav din egen version af 'X ville ikke være den samme uden Y' i vores online billedgenerator på livet.hojskolerne.dk.
Del den med én, som er vigtig for dig eller med de fællesskaber, du er en del af. Gør det gerne til dit profilbillede.

Folkehøjskolernes Forening i Danmark samler billederne de næste 14 dage og viser fællesskabets mange ansigter og fortællinger. Det hele på trykkes på et kæmpebanner og udkommer i digitale collager på sociale medier. 

Vil du vide mere

Læs om kampagnen her og følg højskolerne på Facebook#højskoleliv #LivetErIkkeDetSammeUdenHøjskolerne