Fra flirteworkshop til fællessang: Oplev højskolerne på Folkemødet

Udgivet 06-05-2024

Brandtaler for biodiversitet, zumba, fællessang, generationsdebat om privilegier og meget mere er på plakaten, når Højskolerne kommer til Folkemødet med scene, skybar og 700 højskoleelever.

Højskolernes folkemødeprogram er spækket med debatter, koncerter og unikke kulturoplevelser. Fra onsdag til lørdag kan du dykke ned i et hav af aktiviteter, der spejler højskolernes brede faglige og kreative tilgang.

Torsdagen byder på et varieret program, hvor du blandt andet kan opleve brandtaler om biodiversitet, "Højskolebladet Live" med fokus på fællesskaber og ikke mindst den politiske debat mellem Alex Vanopslagh og Rosa Lund, som afrundes med en DJ-battle.

Fredagens program starter energisk ud med zumba og morgensang, og fortsætter med debatter om alt fra humorgrænser med Huxi Bach til samtykke og online hate speech. Aftenen kulminerer med "Rock Rivals"n - en duel mellem pressen og Folketinget, og en koncert med Ravi Kuma.

Glæd dig til store navne på plakaten:

Lørdag lokker med samtaler om unges medievaner og debatter om uddannelsesdiversitet, inden dagen slutter af med folkedanse og en festlig fællessang.

Alt i alt, en pakket dagsorden der garanterer indsigtsfulde oplevelser og sprudlende underholdning på højskolemanér.

Med andre ord: Gå ikke glip af Højskolernes telt og skybar på folkemødet! Se det fulde program og download plakaten herunder.

vores programside, kan du tilrettelægge dit folkemødeskema ved at tilføje favoritdebatter og koncerter til din kalender via iCal.

Andre nyheder

Hent flere

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

Højskolernes nyhedsbrev er for dig, der har været på højskole, skal på højskole eller bare gerne vil vide noget om, hvad der sker i højskoleverdenen og hvad, du kan deltage i.

  • Aktuelle historier fra højskolelivet
  • Nyt om højskolekurser
  • Nyheder om Højskolesangbogen
  • Offentlige arrangementer på højskoler
  • Konkurrencer

Felter med (*) skal udfyldes