Betingelser ved bestilling af katalog og materialer

Når du bestiller et katalog eller materiale

Vi indsamler oplysninger om dit navn, telefonnummer, betalingsmåde, oplysninger om hvilke ydelser du bestiller samt leveringstidspunkt og -måde.

For at du kan modtage kataloget eller andre materialer fra den enkelte højskole videresender vi dine oplysninger til den skole du ønsker et katalog/materialer fra. Højskolen vil sende sit katalog/materiale til dig.

Ved bestilling af fælleskatalog vil der ikke blive videregivet oplysninger om dig.

Formålet med denne behandling er, at vi kan levere tilbudte eller aftalte ydelser, og for i øvrigt at opfylde den aftale vi har indgået med dig/den virksomhed du repræsenterer, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at reklamere.

Retsgrundlaget for behandlingen er at kunne opfylde aftalen og levere de ydelser, der er bestilt, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b eller artikel 6, stk. 1, litra f (interesseafvejningsreglen).


Læs mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger.

 

Nyhedsbrev:

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve og anmoder om at modtage anden markedsføring:


Vi bruger kun dine oplysninger til udsendelse af nyhedsbrev, og sletter dem, hvis du framelder dig. Læs mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger.
Formålet er at kunne sende nyhedsbreve til dig og i øvrigt at forfølge vores legitime interesser i at sende dig markedsføring.
Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f (interesseafvejningsreglen).

Du kan afmelde dig nyhederne via linket "Afmeld nyhedsbrev", som du finder i bunden af nyhedsmailen.