Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Ungdomshøjskolen ved Ribe

Ungdomshøjskolen ved Ribe (UHR) er en højskole for de 16 til 19 årige. Du får mulighed for at dyrke dine interesser og prøve nye ting.

Om skolen

Du møder en masse spændende menesker: unge fra hele Danmark og resten af verden, fagligt stærke lærere og dygtige medarbejdere. Vælg selv dine fag. Tag aktivt del i demokratiet. Medbestemmelse.  Hverdagene er aldrig ens og du vil opleve masser af aktivitet hen over året i fagene, i temaugerne og på rejserne.

UHR har rigtig gode faciliteter: Elevfløje med både enkelt- og dobbelt-værelser, hyggelige opholdsstuer, Idrætshal, Sammenspilslokale, Kunstatelier, Designlokale, Friluftslivslokale og fantastiske udenomsarealer med plads til masser af Idræts- og friluftslivsaktiviteter.

Du designer selv dit skema på UHR.

Glæd dig til et fantastisk højskoleophold sammen med en masse andre unge - vi glæder os til at tage imod dig. 


Vores kernefag

Design
Gastronomi
Kunst
E-sport
Idræt og sport
Filosofi
Forberedelse til Ungdomsuddannelser
Friluftsliv
Medier
Musik

Fag og emner

Højskoleopholdet er delt ind i perioder og er strikket sådan sammen, at du enten kan fordybe dig i et fag eller to, eller du kan vælge at prøve mange forskellige fagområder af i løbet højskoleopholdet.

Vælg mellem fag indenfor emnerne:


Praktiske informationer

Beliggenhed:

Højskolen ligger kun 1½ km. fra Vadehavet i landsbyen Vester Vedsted lidt udenfor Ribe. Et dejligt sted, hvor der er go' plads til at udfolde sig og fordybe sig.

Der går bus til døren, og der er mulighed for at booke flexture ved Sydtrafik, så du kan komme til og fra skolen, når det passer dig.

 

Faciliteter:

Skolens faglokaler er store, lyse og veludstyrede, og du kan bruge lokalerne udenfor den normale undervsiningstid, så der er gode mulighedheder for at etablere et fritidsband, arbejde videre med dit kunstprojekt eller....


Kataloger

Hent højskolens kataloger

Katalog lange kurser

Skoletype

Ungdomshøjskole

Information om elevpladser

Elevpladser: 80

Konference- og udlejningsfaciliteter

Kapacitet: 50 personer.

Kontakt højskolen

Ungdomshøjskolen ved Ribe
Skole Alle 1
6760 Ribe

Telefon: 75 44 50 04
kontoret@uhr.dk
Forstander: Lone Hee