Bliv en del af bevægelsens unge stemmer i Højskolernes Ambassadørnetværk

Udgivet 15-01-2020

Er du tidligere højskoleelev? Vil du være med til at skabe højskolestemning i nye sammenhænge? Så håber vi at se dig på Højskolernes Ambassadørtopmøde i februar 2020.

Højskolernes Ambassadørtopmøde 2020

Er du tidligere højskoleelev og savner et ekstra skud højskole? Har du lyst til at tilbringe en weekend på bedste højskolemanér og blive en del af højskolebevægelsens unge stemmer? Så er Højskolernes Ambassadørtopmøde måske noget for dig! 

På Højskolernes Ambassadørtopmøde skal vi udover at have en weekend fyldt med højskolesang, fællesspisning, teambuilding og fest, sammen finde nye måder at skabe højskolestemning i resten af samfundet.

Vi vil i løbet af weekenden ruste dig til at udvikle projekter og afholde events. Vigtigst af alt er, at du har lyst til at møde andre tidligere højskoleelever og i fællesskab planlægge og senere på året afvikle en aktivitet, som på den ene eller anden måde har med højskoler at gøre.

Desuden vil der være workshops i kommunikationsværktøjer, projektledelse, elevforeningsarbejde og dét at være oplægsholder/fortæller.

Tilmelding til Højskolernes Ambassadørtopmøde 28. februar - 1. marts

Du vælger et spor

På weekenden skal du deltage i et spor, hvor du sammen med andre tidligere højskoleelever skal planlægge jeres event/aktivitet. Vælg mellem disse seks spor:

Debat på Folkemødet

Vær med til at sætte fokus på unges demokratiske deltagelse ved at arrangere en debat på folkemødet, og ved at få styrket din egen deltagelse i debatter.

Dette spor kræver, at du kan deltage på Folkemødet d. 11-14 juni 2020. Transportudgifter dækkes af FFD og inkluderer plads i UngdomsCamp (eget telt skal medbringes).

Læs mere om Højskolernes frivillige på Folkemøde

Pride

Vil du kæmpe for mangfoldighed i København og/eller Århus ved at arrangere pride parade og arrangementer i pride week?

Dette spor kræver, at du enten kan deltage i priden i Aarhus (6. juni) eller København (18.-23. august).

Se film med Højskolerne til Copenhagen Pride 2019

Ungdomsøen

Bliv højskolernes kontakt til Ungdomsøen, og vær med til at indrette højskolernes rum på Ungdomsøen, som skal kulminere i et arrangement under overskriften ”Det gode ungdomsliv”.

Dette spor kræver, at du har mulighed for at tage til Ungdomsøen 2-3 gange i løbet af 2020.

Læs mere om Ungdomsøen

Fællessang

Vær med til at arrangere fællessangsarrangementer f.eks. på festivaler, folkemøder, i kulturhuse etc.

Sammen udvikler vi ideer til en aktivitet/event/happening som vi udfører sammen i 2020.

Kommunikation

Vil du være med til at gøre Højskolernes og især de unges stemmer gældende før, under og efter Folkemødet på Bornholm?

Vær med til at udtænke et kommunikationskoncept for Højskolerne på Folkemødet, og vær med til at lave interviews, fotografere og producere videoindhold til vores sociale medier.

Dette spor kræver, at du kan deltage på Folkemødet 11-14 juni 2020. Transportudgifter dækkes af FFD og inkluderer plads i UngdomsCamp (eget telt skal medbringes).

Læs mere om Højskolernes frivillige på Folkemøde

Klima & bæredygtighed

Vær med til at sætte fokus på klima og bæredygtighed ved at reflektere og diskutere klima og bæredygtighed.

Sammen udvikler vi ideer til en aktivitet/event/happening som vi udfører sammen i 2020.

Find Topmødets Facebook-begivenhed og del det med dine højskolevenner

Hvad er Højskolernes Ambassadørnetværk? - Bevægelsens unge stemmer

Når du deltager i Ambassadørtopmødet, bliver du en del af Højskolernes Ambassadørnetværk, som er et netværk af tidligere højskoleelever, der ønsker at sikre, at højskolestemningen også når resten Danmarks befolkning gennem forskellige events og aktiviteter.

Som højskoleambassadør udvikler man i samarbejde med andre tidligere højskoleelever en aktivitet eller et projekt, der skal bringe højskolen ud i det danske samfund.

Som ambassadør forpligter man sig til at deltage aktivt i afviklingen af projektet i løbet af 2020. Det hele sparkes igang med ambassadørtopmødet d. 28. februar - 1. marts.

Desuden vil der være workshops i kommunikationsværktøjer, projektledelse, elevforeningsarbejde og dét at være oplægsholder/fortæller.

Download program for Højskolernes Ambassadørtopmøde

Læs mere om Højskolernes ambassadørnetværk og topmødet

Tilmelding til Ambassadørtopmødet