Tag med Højskolerne til Folkemødet

Udgivet 20-01-2023

Højskolerne er igen i 2023 repræsenteret på Folkemødet med Højskolernes Folkekøkken. Nuværende og tidligere højskoleelever under 30 år kan nu tilmelde sig højskolebus- og camp.

Højskolernes Folkekøkken

Omkring 12 højskoler og FFD deltager på Folkemødet i 2023. Forventningen er, at der i alt deltager mere end 700 højskoleelever og -ansatte til den politiske festival i Allinge d. 15.-18. juni. 

De fleste nuværende og tidligere højskoleelever kan bo i en ungdomscamp i hjertet af Allinge. Og højskolebusser kører dem tur retur til Allinge på Bornholm.   

Tilmelding til højskolecamp og højskolebusser

Læs om at være frivillig for Højskolerne på Folkemødet

KALASET

Program 2023

Programmet er under udarbejdelse. Vi kan dog løfte sløret for at bandet KALASET spiller, og Elbæk DJ Collective sætter fut i teltet. Der vil være debatter om seksuel dannelse, klimahåb og kulturel bæredygtighed m.v.. Der vil blive folkedans og Bhangra, jazz n' cocktails, dj-battle, sang-duel, zumba og morgensang. Vi glæder os til at se jer i Højskolernes Folkekøkken. 

Andre nyheder

Vil du modtage FFDs nyhedsbrev?

Folkehøjskolernes Forenings nyhedsbrev for dig, der er ansat på en højskole eller har interesse for den politiske, administrative eller pædagogiske proces omkring højskolerne.

  • Det politiske og kommunikative arbejde i FFD
  • Administrative nyheder
  • Nyheder om højskolepædagogik
  • Aktuelle kurser og ledige jobs
  • Historier fra foreningens projekter

Felter med (*) skal udfyldes