Grønne holdninger ville ikke være de samme uden grønne handlinger

Er vi blevet fremmede for naturen? Har vi glemt at passe på den? Selvom mange har taget miljø- og naturdagsordener til sig med aktivisme, idealisme og nysgerrighed, så har flere mistet håbet.

Der skal være steder, hvor vi kan genvinde troen på, at der kan skabes forandring, så håbet vender tilbage. Håbet for en bedre fremtid - også for vores efterkommere.

På højskolerne giver vi folk et sted, hvor de kan så deres håb, plante visioner og se dem slå rødder i fællesskabet. Her arbejdes med kendskab til naturen, økologiske nyttehaver, permakultur, urban gardening, alternative byggematerialer, omlægning til vild natur og meget andet. Eleverne får praktiske færdigheder og nye erkendelser. Der tændes en gnist.

Vi stiller spørgsmålene, drøfter dilemmaerne og giver plads til at eksperimentere og handle. Forandringen starter med dialogen og kræver fællesskabet.

Vil du være med?

Grønne kurser


På en højskole kan du lære om alt fra selvforsyning og permakultur til bæredygtighed og grøn omstilling.

Se flere videoer om klima, natur og bæredygtighed fra højskoler på

Højskolernes YouTube

Små grønne

Del dit budskab

Vil du være en del af kampagnen?

Skab og del dit eget budskab med Højskolernes

Generator

Or the english version

Nyheder om natur og bæredygtighed fra Højskolerne

Bæredygtighed


Bæredygtighed er et centralt indsatsområde for FFD.
Foreningen arbejder for, højskolerne kan være med til at vise, at aktivt medborgerskab og et stærkt civilsamfund kan blive en løftestang for en bæredygtig udvikling.

Læs om indsatsområdet Bæredygtighed