Struer Højskole

Start din nye livsstil her hos os. Vi har rammen og redskaberne så du kan arbejde med dig selv og din sundhed. På Struer Højskole får du inspiration til nye vaner og energi til forandring. Vi ser det hele menneske og arbejder med tre kerneområder: MAD & VANER | KROP & SJÆL | MOTION & FRILUFTSLIV Vi er en livsstilshøjskole med elever i alle aldre.

Struer Højskole er en lille højskole med fødderne solidt plantet i Vestjylland.
Det gælder selvfølgelig både vores dygtige medarbejdere, de lokale råvarer i køkkenet og ikke mindst naturen.
Her kan du mærke vestenvinden i ansigtet, høre fuglene synge foråret ind og hoppe i den salte fjord året rundt. Som elev på Struer Højskole kommer du til at opleve det skønne Vestjylland fx via naturtræning i haven, østers-safari på stranden, bæverjagt i Klosterhede og vandring ved Vesterhavet.
Men den vestjyske DNA det gælder i høj grad også vores tilgang til sundhed.

Vi er snusfornuftige, falder ikke for trends og har hovedet med når vi snakker livsstil.
Vores dygtige og erfarne team er engagerede i at motivere og støtte vores elever, og de er gode til at tilpasse undervisningen så der er balance i udfordringerne.
Her er der tid og plads til både fordybelse og eftertænksomhed, og til debat og nye perspektiver. Det gælder både til samlinger, foredrag, men også i fællesskabet mellem eleverne.
Vores elever kommer i alle aldre og deler den særlige højskoleoplevelse.

Du får:
Ny viden og inspiration
Fællesskab og hygge
Eneværelse med eget bad og toilet
Oplevelser for livet

Vores kernefag

Motion
Outdoor
Kostomlægning
Krop og psyke
Livsstil
Madlavning
Sundhed
Naturen

Fag og emner

Vi tilbyder både lange og korte kurser, og arbejder indenfor tre kerneområder:
MAD & VANER | KROP & SJÆL | MOTION & FRILUFTSLIV

Højskoleophold
På vores lange højskoleophold har vi både fælles fag  og en række af spændende valgfag, som skifter løbende.
fx idræt, fx yoga, golf, vandring, kajak, madlavning og kreative fag
På Struer Højskole finder du overskud og balance, og lærer hvordan du får det med hjem til hverdagen igen.
Vi giver altid gerne en snak og en rundvisning

Balance, glæde og energi – Det er det vi går op i.
Vi tæller ikke kalorier, hverken når vi spiser eller motionere. Vi arbejder med det hele menneske, og det der tæller er dit mål, uanset om det er et vægttab, at genfinde livsgnisten eller at få en stærkere krop.

Korte emnekurser
Tag en pause fra hverdagen og genoplad dine batterier
Vi har mange korte højskolekurser hvor undervisningen centrerer sig om særlige emner.
Fx Yoga, Golf, friluftsliv korte kurser om livsstil, Sund livsstil som senior eller som single.
Alle kan være med.  Se alle aktuelle kurser og tilmeld på vores hjemmeside

Tilmelding

Du tilmelder dig til vores kurser på vores hjemmeside: www.struerhojskole.dk. Her finder du også information om skolen, vores facilitter og medarbejdere.
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på mail@struerhojskole.dk eller ringe på telefon 9785 0822
Læs også om priser og betaling her

Vi tilbyder:
Eneværelser med eget bad og toilet
På Struer Højskole får du eget værelse med bad og toilet. Dobbeltværelser skal bestilles særskilt.
Værelserne ligger på højskolens gange, så du er tæt på undervisningsstederne, fælles opholdsstuer, vaskerum, køkken og undervisernes kontorer
Faciliteter på skolen
På Struer Højskole har vi mange dejlige faciliteter bl.a. vores egen hal, det skønneste yogalokale, kreativt værksted og selvfølgelig undervisningskøkken, foredragssal og fælles dagligstue med udsigt til haven.
Tæt på byen, fjorden og skoven
Vi bruger ofte vores dejlige omgivelser i undervisnningen, fx vandring i by og skov, kajak i fjorden og udflugt til Vesterhavet.
I din fritid tilbyder byen fx bibliotek, biograf og cafébesøg, mens fjorden er oplagt til gåture og badning

Læs mere om alt det praktiske på vores hjemmeside

Vores aktuelle kurser

Korte kurser

Lange kurser

Skoletype

Livsstilshøjskole

Lange højskoleophold (6-15 uger)

Priser 1.900,- pr. uge, på eget værelse med bad og toilet.

Korte kurser (1-3 uger)

Priser fra 2.495,- pr. uge på eget værelse med bad og toilet.

Se prisen på det enkelte kursus i kursusoversigten her.

Information om elevpladser

Elevpladser: 40

Vi har plads til 37 elever pr. hold.

Kost

Vi laver sund, lækker og velsmagende mad fra bunden, også vegetarisk.
Vi har har broncemærke i økologi og arbejder med at øge andelen af lokale råvarer.

Hvis du har allergier, så oplys ved tilmelding.

Børn med på lange kurser

Vi er en højskole for voksne men du er altid velkommen til at få gæster på besøg.
Det er ikke tilladt at medbringe børn i undervisningen.

Kontakt højskolen

Struer Højskole